Ha nincs vérzésem, barnásom. Egyáltalán nincs semmi ilyenem az jó ugye? Nem érzek semmi rosszat nagyon jól érzem magam. Eszek, iszik, alszok . Ezért agaszt, hogy remélem minden rendben van a babával
Figyelt kérdés
2008. dec. 22. 20:06
1/5 anonim válasza:
szia,
Ne aggódj, minden okés!
Az jelentene valamit ha lenne vérzés, vagy barnázás..
Nekem sincs se hányinger se rosszullét.
Az első babóval sem volt. Ő mát 16 hós.
2/5 anonim válasza:
Szia, hányadik héten vagy?
Természetesen, ha nincs vérzés, barnázás az nagyon-nagyon jó.
Én azon aggódtam, hogy semmi émelygés, aztán pár napja barnázás jött, jól meg is ijedtem, de szerencsére elmúlt. Le is kopogom valahol.
Aztán most a 6. héten kezdődik a hányinger is, de még ígysem vészes.
Nem mindenki van rosszul a terhesség elején. Örülj neki, de azért ne erőltesd meg magad! Pihenj is. :o)
Boldog babavárást!
3/5 ketteske válasza:
Ne aggódj! Nekem sincs tünetem, és minden rendben van. Inkább örülj neki, hogy nem vagy rosszul.
4/5 anonim válasza:
Gondolom voltál orvosnál és ő is megnyugtatott... Nekem legalábbis sokat jelentett, hogy kb. hat hetesen elmentem hozzá és mindent rendben talált. Volt szívhang, megfelelő helyen tapadt meg stb.
5/5 A kérdező kommentje:
akkor megnyugszom egy kicsit.egyébként 15-hetes vagyok.köszönöm a válaszokat puszi és boldog karácsonyt nektek
2008. dec. 22. 21:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!