Húgyúti E.coli baktérium az első trimeszterben nagyon veszélyes?
Megjött a vizelet tenyésztésem, ami E.coli baktérium jelenlétét mutatta ki. De közben pozitív lett a terhességi tesztem. A háziorvos nem vállal felelősséget, azt mondta, hogy ő nem ad rá semmit, beszéljem meg a nőgyógyászommal. De Vele meg csak jövő héten tudok beszélni mert szabadságon van és nem elérhető.
Nagyon aggódom, hogy nehogy emiatt elvetéljek, mert már volt vetélésem egy fél évvel ezelőtt.
Másnak is volt ilyen. Ilyen friss terhességnél mekkora bajt tud okozni?
Nem kell aggódni, de azért a haziorvosod nyugodtan felírhatott volna egy monuralt, azt terhesen is lehet szedni.
Ha nincs amúgy tüneted, akkor nem hiszem, hogy súlyos az állapotod, igyál addig is sokat, amíg nem beszélsz a nőgyógyászoddal. Nekem most a második terhességem alatt sok gondom akadt a húgyuti dolgokkal, mégse vetéltem el. Pedig volt hogy egy hétig csak gyógyteát ittam orvosi javaslatra, és csak ezután kaptam antibiotikumot.
Azért nem megyek a kórházba mert dolgozom és nem úgy van, hogy csak úgy hopp, el tudok menni. Amúgy is iszonyú várakozási idő van, már reggel 8-ra oda kell menni ha valaki délre sorra akar kerülni. Emiatt nem tudok most a munkahelyről hiányozni.
Tünetem nincsen szerencsére.
Ne haragudj, de ha annyira fontos neked akkor menj el egy maganorvoshoz. Van aki este 7ig is rendel.
Kb 20p alatt el fog tudni neked mondani mindent ugy hogy meg is vizsgal. Ha az en orvosom nem mond semmit , akkor havi 1x 15 ezer forintot Csak raszanok, hogy tudjam mi a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!