Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha lenne tunetmentes felszallo...

Ha lenne tunetmentes felszallo fertozesem, a vedono pisi tesztje kimutatna a bakterium rublikaban?

Figyelt kérdés

Nagyon bo vizes folyasom van es a vedono mondta h ez fertozes is lehet. Az orvosom azt mondta h ez hulyeseg de ugyis penteken megyek hozza akkor csinal egy leoltast de ha nincs semmilyen tunetem nem kell elobb mennem.

A vedono csinalt vizelet tesztet az teljesen jo lett. Nincs semmi problemam se, viszketes v ilyesmi, csak ez a vizes folyas de ez mar nagyon regota igy van.

Van vmi mod, otthon teszt, amivel itthon a kesobbiekben tudom csekkolni h alakul e vmilyen fertozes, ami esetleg tunetmentes?

21 hkm

2022. júl. 6. 12:16
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Lehet venni lakmusz csíkot gyógyászati segédeszköz boltokban. Ugyanazt használják a dokik is. Persze mint minden tesztnél, előfordulhat fals eredmény.
2022. júl. 6. 12:38
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Kisfiam vese bajokkal született, hetente nézzük itthon neki a pisit tesztcsíkkal. Ha pozitív, megyünk azonnal laborba is. Eddig sose volt fals az eredmény. A baktériumot ez a teszt nem mutatja, de a gennyet (leukocyzát) igen, amit meg ugye baktérium okoz. Szóval ha rendesen végezte el a tesztet, nyugi.
2022. júl. 6. 12:48
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Ilyen van nekink itthon.

2022. júl. 6. 12:49
 4/11 A kérdező kommentje:

Koszonom veszek is gyorsan sztem

Ezek azt is ki tudjak mutatni ha vmi gombas v balterialis huvelyfertozesem lenne? Marmint az vmilyen modon a vizeletben is megjelenik, kimutathato?

2022. júl. 6. 13:29
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Persze. Fehérje szint, ph érték, genny, stb. Sokmindent kimutat. Az, hogy gombás-e vagy bakteriális egyértelműen nem, de azt hiszem a Canestennek patikában kapható pont ilyen tesztje.
2022. júl. 6. 14:12
 6/11 A kérdező kommentje:

Igen az nem baj h azt konkretan nem mutatja ki h milyen jellegu a fertozes csak azt tudjam h van e barmilyen. Pl ha van egy bakterialis huvelyfertozesem akkor a pisi teszt mutassa ki h vmi gebasz van aztan akkor nyilvan irany a nogyogyasz aztan majd o megmondja mivan csak tudjam ha a cselekedni kell.

Baratnom 24 hetesen veszitette el a babajat tunetmentes felszallo fertozes miatt, ugyh kicsit ra vagyok parazva erre…

2022. júl. 6. 15:43
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
A gombát az tenyésztés mutatja ki.
2022. júl. 6. 16:08
 8/11 A kérdező kommentje:
Es a bakterialis fertozest?
2022. júl. 6. 20:14
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Azt egy sima vizelet labor is megmutatja. Hogy konkrétan milyen baktérium, ahhoz kell a tenyésztés már.
2022. júl. 6. 21:49
 10/11 A kérdező kommentje:
Igen csak itthon nincs vizelet labor :) szoval erted… en vmi olyan megoldast keresek ami itthon elvegezheto es kimutatja h VALAMI nem oke. Azzal persze tovabb kell menni, nogyogyaszhoz leoltasra vagy vizelet labor h kideruljon mi az pontosan, a lenyeg h legyen itthon vmi ami kimutatja nekem h gond van es lepni kell.
2022. júl. 7. 08:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!