Baktérium a vizeletben?
23 hetes terhes vagyok, és már második alkalommal találnak baktériumot a vizeletemben.
Első alkalommal labor állapította meg, második alkalommal a védőnő gyorsteszttel.
Első alkalommal kaptam rá Monural-t, az helyre is hozta.
Most a védőnő javaslatára elkezdtem használni Laktacid intim mosakodó gélt és váltottam ki a patikában Vitagyn C hüvelykrémet.
Arra a kérdésre hogy ezt mi okozhatja, a védőnő széttárta a karját, mondván nem tudja. Panaszom semmi, ha nem lenne a vizelet vizsgálat, észre sem venném hogy gondom van ott lent.
Volt másnak is ilyen? Kiderült hogy mi okozta? Mi hozott változást?
Ui: második terhességem, elsővel soha semmi nem volt a vizeletemben.
Köszönöm a segítő válaszokat.
A védőnő minek javasolt vizeletben levő bacira Vitagyn C-t???
Az hüvelygombara való.
4,nem tudom ő azt mondta hogy az jó lesz és vegyek a patikában. Én pedig meg is vettem, igaz még nem kezdtem el használni.
5,tudom persze hogy nem orvos, de azt gondoltam ő tapasztaltabb ilyen téren és ezért is kértem ki a veleményét hogy ez mitől lehet és mit lehet ellene tenni. Holnap felhívom a háziorvost és megkérdezem ő mit tanácsol, mert tanácsadásra (nőgyógyászhoz) csak hónap végén kell mennem.
Valamint szerintetek hogyan lehetséges az hogy van ez a baktérium dolog, viszont tünetem semmi nincs?
Inkább a nogyogyaszoddal beszéld meg ezt. Ha a védőnő azt mondja szedj be mindenfele gyogyszert akkor beszeded?
Nem tudja mitől lehet de azért javasol egy huvelygombara való készítményt😂
Azzal indokolta a készítmény használatát, hogy lehet felborult a pH-m, és ez segít helyretenni.
Bevallom, tényleg nem néztem utána hogy mire való és a patikában sem kérdeztem, egyszerűen csak megvettem kétségbeesésemben, mert laikusan azt gondoltam megbízhatok a védőnőben🙄
Az orvosoddal beszélj!
Ha valami van a vizeletben akkor azt kezelni kell minél előbb de nem Vitagyn c-vel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!