Mit fog csinalni a vedono nalunk?
Reggel 9re Jon.
Mit fog nezni ? Mire figyeljunk oda?
Meg lehet kinalni valamivel, maszkban fog jonni. Szerintem max fel orat , ha marad.
Sajat hazunk, 1,5 szobas panel haz.
Parom is itt lehet velem?
16 hetes vagyok, most talalkozunk masodjara:)
Igen,a lapon, amit kaptam rajta van, hogy 2 heten belul meg kell tortennie a latogatasnak.
Illetve azt is mondta, hogy kb a 7. Honapnal fog jonni, amikor jobban szet nez, mivel akkor mar jo lenne, ha meglenne a kisagy meg a babanak a sarok vagy a szoba kialakitva.
2 latogatas lesz a terhesseg alatt , utana mar csak akkor jon, ha megszuletett a kicsi.

Nyugi. Környezettanulmányt csinál, ami annyiból áll, hogy megnézi hol éltek, a lakás megfelelő lesz-e egy kisbabának. Ha van fűtés, víz, nem omlik rátok, nem éltek egy szemétkupac tetején (gondolom ez nektek mind rendben 🙂) akkor nem kell félni. Semmi mást nem nézeget, ezeket meg amikor belép letudja pár másodperc alatt is akár szűrni, hogy egy putri vagy egy normális lakás. Kicsit beszélgettek és megy is el.
Szülés előtt szokott még kimenni megnézni, hogy álltok, sikerült-e beszerezni azokat amik létfontosságúak egy újszülöttnek, van aki elmondja miket érdemes vinned a kórházba szülés utánra (ezer meg lista van neten, meg ismerősök is eltudják mondani), hogy fog zajlani amikor hazaviszitek a kicsit, kiszokott menni utána, meg a gyerekorvos is pár napon belül.

Azt tudom, hogy kötelező kimennie, de miért ekkor megy ki? Az biztos nincs előírva, hogy már ilyen korai terhességnél ki kell mennie.
Legtöbben arról számolnak be, hogy szülés előtt megy ki a védőnő, de legalábbis akkor, amikor mondjuk 2 hónap van szülésig, nem fél év.

Vicces, ezek szerint csak az én védőnőm nem végzi a munkáját egyáltalán, másoké ezek szerint normális.
Ikreket várok, és így is kéthavonta kéri, hogy menjek hozzá. Szívhangot nem hallgat, vizeletet nem néz, csak vérnyomást és súlyt mér, illetve kéri a leleteimet.
Nem volt nálunk, eszébe sem jutott, az első ottlétemkor mondta is, hogy majd csak ha megszülettek.
25 hetes vagyok, pénteken megyek majd csak harmadik alkalommal hozzá.

12es: hahaha az vicces lehetett:D
13as: Koszi a kommentet, nagyon hasznos. Nem, nem vagyunk putrisak. Van viz,villany.
A kicsinek pedig kulon szobaja lesz . Jelenleg ezt hasznaljuk tarolasra ilyesmi. :D
Este cserelek fuggonyt, mosok ma Egyet, csak meg most megyek a belgyogyaszatra idopontra.
14es: en sem tudom most ponto San miert jon, de a vedono se tudta megmondani:D Azt mondta, ne aggodjak, ez Csak kotelezo ruin, hogy megnezze, minden rendben van-e nalunk.
15os: Akkor ti gyorsan tul letettek rajta. Sajna nekem most fogja az osszes leletemet megnezni, igy biztosan nem 5p lesz + most hozza a papirt is, ami a korhazi listabol all.
Koszi mindenkinek a kommentet, nagyok vagytok!:)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!