Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Erős fejfájás és ödéma a 27....

Erős fejfájás és ödéma a 27. héten. Lehet gond?

Figyelt kérdés
Pár hete erősen fáj a fejem, az utóbbi héten elkezdtem vizesedni (főleg az ujjam dagadt). Ma reggelre a szemhéjamon is ödéma látszódott. Nagyon meg vagyok ijedve. Holnap reggel hívom az orvost. Addig is, valakinek volt hasonló? Nincs magas vérnyomásom, se terhességi cukorbetegségem.

2022. szept. 18. 17:37
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ha migrénem van mindig bedagad azon az oldalon a szemhéjam is, ahol fáj 1-2 nap után, de ha neked más is vizesedik és a fejfájás egyáltalán nem

múlik tényleg jobb lenne ha rád nézne egy orvos. A védőnő nekem azt mondta 1-1 panadolt nyugodtan vegyek be mert rosszabb ha hányásig viszem a fejfájást. Ha nem muszáj akkor azért inkább nem szedek be semmit. (Nem sokat szokott használni amúgy nekem, de hátha másnak igen.

2022. szept. 18. 17:51
 2/3 anonim ***** válasza:
50%
En bementem volna ugyeletre ...
2022. szept. 18. 18:24
 3/3 anonim ***** válasza:
Mértél vérnyomást?
2022. szept. 19. 00:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!