Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nagyon beteg vagyok, már nem...

Nagyon beteg vagyok, már nem tudom mi segíthetne?

Figyelt kérdés
33. Hetenben járok, Készítettünk covid tesztet negatív, kisfiam az oviból haza hozott vmi köhögést, annyira köhögők hogy hányasba csap àt legalább napi 2szer ez mellet közben be is csurog, kék panadolt veszek be fejfájásra, kammila teát iszom teszek fűrdővizembe, próbáltam fél méz alapú streptils de nem segít meg gyógynövényea bioprettet, ez a 4. Nap hátam szétszakad mindha néha tűdőm fájna de nem tudom pontosan, fekszem egész nap alig bírok vmit csinálni, kinek mi vàlt be, hívtam házi orvost azt mondta pihenjek.

#fáradtság #megfázás #hátfájás #Borzasztó fejfájás #Hányás köhögés
2022. szept. 14. 11:28
 1/7 anonim ***** válasza:
85%

Nekem a herbal swiss forróital segített terhesen és a tantum verde.

Anno amúgy mintha azt olvastam volna, hogy strepsils nem ajánlott terhesség alatt és ezért is adták a gyógyszertárban a tantum verdét. Igyál nagyon sok folyadékot és valóban pihenj sokat.

Mielőbbi gyógyulást kívánok!

2022. szept. 14. 11:32
 2/7 anonim ***** válasza:
78%

Orvis és ha kell antibiotikum, többet árt egy kezeletlen betegség, mint az antibiotikum.

Inhalálj salvus vízzel

2022. szept. 14. 12:49
 3/7 anonim ***** válasza:
65%

Szerintem ez nem az a kategória, amit otthon kellene kezelgetned.

A betegség, gyulladás árt a babának.

Menj orvoshoz!!

2022. szept. 14. 13:16
 4/7 anonim ***** válasza:
50%

Hallgasson meg az orvos nincs-e tüdőgyulladásod. Én akkor köhögtem magam hányásig egynap többször is, bár terhesen könnyebben megy ez valószínű.

Szerintem fontos lenne, hogy ezt kizárjátok. Ha nincs tüdőgyulladás, akkor tényleg csak pihenés, túlélés.

2022. szept. 14. 15:12
 5/7 anonim ***** válasza:
14%
Pihenj sokat. (Közben lapozgathatod a Magyar helyesírás szabályai legújabb kiadását)
2022. szept. 14. 15:36
 6/7 anonim ***** válasza:
27%
5! Inkább maradtál volna csendben...
2022. szept. 14. 15:43
 7/7 anonim ***** válasza:
47%

Azt írod,fekszel egész nap.

Ez a legrosszabb! Ettől kapsz tüdőgyulladást!

Felhívtad a háziorvost?

2022. szept. 14. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!