34+3 naposan II-III érett lepény okozhat terhességi cukornál alacsony cukorszintet?
Figyelt kérdés
Azt olvastam, hogy a lepény öregedésével javul az inzulin válasz, hiába emelgetem a szénhidrát mennyiséget még mindig alacsonyak az étkezés előtti értékeim félek, hogy egyszer beájulok emiatt már 180 gr ch-nál tartok. Ezzel az érettségel kifogom húzni addig? Vagy ha ennyire "javul" a cukrom akkor engedik vajon, hogy kihordjam a végéig? Ha terhességi cukorral volt valaki helyzetben kérem segítsen picit megvagyok így ijedve. A diabetológust hagyjuk inkább a terhesség alatt semmit se segített.2022. szept. 16. 13:50
1/1 anonim válasza:
Tudnál tudományos hivatkozást linkelni, a lepény érettség és az inzulinválasz kapcsolatáról?
Most hallom először és nagyon érdekesnek gondolom (szülésznő voltam, de akkor mi még ilyet nem tanultunk).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!