Terhelésses cukornál, ha a vérvételek között mozog az ember, akkor az eredmény is alacsonyabb lesz (mm. A cukorszint), mert ugyebár mozog az ember. Ezért nem engedik sok helyen el a kismamákat?
Második, az ilyen védőnőt ott helyben rúgatnám ki. Ahogy előttem is mondták nem az a fontos, hogy jó eredmény legyen, hanem ha baj van, akkor közbe lehessen avatkozni, és ne legyen komplikáció szülésnél, baja a babának, stb...jesszus.
Hivatalosan ott kéne ülni, végig, mert ez a lényege. Az elbagatellizálós helyeken mondják, hogy menjél nyugodtan, akik tojnak a terhességi cukor következményeire. Mindenki döntse el, hogy neki fontos-e...
Nekem azt mondták, ha van kísérő mehetek, aki egyedül van azt szokták marasztalni, nehogy rosszul legyen valahol.
Ha rossz az értéked azt egy kis sétával nem fogod tudni lemozogni...
"Ha rossz az értéked azt egy kis sétával nem fogod tudni lemozogni..."
Dehogynem. Egy végigdiétázott terhesség után mondom, simán lehet egy kis sétával akkora vc esést elérni.
(Ha diéta mellett kiugrott az érték, ez volt a diabos javaslata, hogy gyorsan újra a normál értékre kerüljön).
Egyébként valószínűleg az első terhességemnél pont azért nem derült ki a gdm, mert hazasétáltam (10 perc plusz ennyi vissza). Akkor nem tudtam, hogy tilos. 7,5 lett az eredmény. Tuti 7,8 felett lett volna mozgás nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!