November 11-én jött meg utoljára a mensim. Most akkor hány hetes terhes vagyok? Én úgy számolom most lépek a hetedikbe.
Figyelt kérdés
2008. dec. 22. 17:31
1/7 anonim válasza:
Holnap leszel pont 6 hetes. Gratula:)
2/7 anonim válasza:
Én is úgy számoltam, ahogy az előző válaszoló. Dec. 23-án leszel pont 6. hetes pocakos! Gratulálok! Vigyázz a babidra! :)
3/7 anonim válasza:
4/7 anonim válasza:
Szia, nekem november 10-én volt meg utoljára, én pont ma vagyok 6 hetes, tehát te holnap leszel :)
Vannak tüneteid?
Gratula! :) Boldog babavárást! :)
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Három napja szörnyű hányingerem van!
2008. dec. 23. 07:59
6/7 anonim válasza:
Nem akarok itt reklámozni, de én is hányós voltam az első terhességemmel, most iszom a Lenkei KalMag-ját és semmi bajom...néha egy kis émelygés.. :)
Én voltam a november 10-i :)
Nagyon boldog babavárást és Karit! :)
7/7 A kérdező kommentje:
kÖSZI A SEGÍTSÉGET,DE HOL LEHET EZT A LENKEI -T BESZEREZNI!NAGYON JÓ VOLNA VALAMI MERT TOTÁL KÉSZ VAGYOK A SOK ÖKLENDEZÉSTŐL ÉS HÁNYÁSTÓL.
2008. dec. 25. 19:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!