Mi lenne a helyes döntés?
Sziasztok!
Hiába a fogamzásgátló injekció, pár napja kiderült, hogy terhes vagyok. Párommal nem terveztük a terhességet, bár elég gyakran beszéltünk a témáról. A jövőben mindketten szeretnénk majd gyerekeket, de csak évek múlva, nem most.
Jelenleg egyetemre járok, amit nagyon szeretek csinálni, ezért is nehéz a helyzetünk. Az anyagiakkal semmi probléma nincsen, párom vezető pozícióban dolgozik egy nagy cégnél, így a gyermekünknek minden szükséges dolgot meg tudnánk adni. Nekem még másfél év hátravan az egyetemből, aminek elvégzése után dolgozni is szeretnék.
Az utóbbi napokban folyamatosan sírok, nem tudom, mi lenne a helyes döntés a babával kapcsolatban. Elvetessük, vagy megtartsuk? Bárhogy is döntök, tudom, hogy a párom mellettem áll, de azt is tudom, hogy szívesen vállalná a kisbabát.
Nem érzem magamat készen az anyaságra, szeretnék tanulni, szeretnék dolgozni, szeretnék utazni, szeretnék kettesben lenni a párommal, szeretnék élni, de azzal is tisztában vagyok, hogy a gyermekünk jó helyre születne.
Ti mit tennétek a helyemben? Megtartanátok, vagy elvetetnétek a kisbabát?
Köszönöm, hogy végigolvastad!
22/N (párom 29/F)
te nem akarsz még gyereket ez tiszta sor.
én a helyedben elvetetném. jobb azt megbánni hogy megtettem, mint azt kívánni bárcsak megtettem volna.
Ez a "saját testünk felett való önrendelkezési jog" az egyik legnagyobb blődség, amiket itt fírkáltok. :D
Olyannyira van önrendelkezési jogod, hogy ha öngyilkos akarsz lenni, akkor is megmentenek, ha akarod, ha nem, vagy az eutanáziát sem kérhetsz csak úgy.
Akkor talán meg kellene tanulni felelősséggel nemi életet élni.
Mintha kb rá lenne kényszerítve, hogy ezen keresztül menjen.
Nem tudom miért jobb valakinek egy abortusz, mint egy tabletta bevétele, vagy spirál, gumi, mit tudom én.
Ha valakinek jobban megfelel az abortusz, mint védekezési forma, akkor ne sírjon.
Ja, és nem, nem kötelező terhesnek sem lenni.
Neked ezeket jelenti a terhesség, hogy jajj szétreped a hasam brühühü. Na, az ilyeneknek tényleg nem való gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!