Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kellemetlen terhesség, nem...

Kellemetlen terhesség, nem kötödés, màs is volt már így?

Figyelt kérdés

Annyira kellemetlennek érzem ezt terhességem, 33.- hétben járok, (fiammal "7 éves lesz) - egyszerűbb kiegyensúlyozott voltam lelkileg,

Engem most lelkileg visel meg hogy értsétek, fájdalmas mozgása néha nem bírom elviselni minden sokkal rosszabb lelkileg ezalatt terhesség alatt, nem bántam meg de sirok mindenen ha nem tudok wc-zni ha mozog ha nem tudok aludni tőle, úgy érzem semmi jó nincs ebben terhességben, alig várom h megszülessen, más is volt már így?

2022. szept. 14. 18:19
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sok mindenkinek kellemetlen a terhesség. A kötődés nem ezen fog múlni.
2022. szept. 14. 18:33
 2/4 anonim ***** válasza:
59%
Pontosan így érzek én is jelenleg. 30 hetes vagyok, de kb a nulladik perctől ilyen érzéseim vannak. Nehezítésképp nálunk a "nagy" is még nagyonnagyon kicsi, 2 éves lett most nyáron. Vele amúgy álom volt minden, igazán meghitt, nyugodt, békés, ezért sem féltem belevágni a mostani terhességbe ilyen hamar. De úgy érzem, hogy korán volt mégis csak, és jobb lett volna, ha várunk még minimum egy évet a kettes számú játékossal. Ennek ellenére a babát nagyon várom, és ha rászánom az időt (miután a nagyobbik már elaludt :D ), akkor rá tudok hangolódni és akkor úgy érzem, hogy a kötődéssel sincs gond, akkor néha rövid időkre ugyanúgy át tudok szellemülni, mint a nagyobbiknál, de hát mégsem olyan sajnos, mint elsőre volt, és most tényleg tehernek érzem sokszor (főleg, hogy az orvos javaslatára többet kéne pihennem, amit egy 2 éves mellett elképzelésem sincs, hogy kéne megvalósítanom).
2022. szept. 14. 18:35
 3/4 anonim ***** válasza:
69%
Én végighánytam a terhességet, napi 10-szer kb. Mellé folyamatos fejfájás, alig tudtam felkelni. Borzalmas volt. A terhességben egy jó van, hogy, lesz egy gyereked. A lányommal való kapcsolatom nem függ össze a terhességgel. Nem ő tehet róla, hogy hánytam végig, hanem a hormonok. Nem is gondolok a terhességre. De azért nagyon örültem amikor végre kiszedték a lányomat. Ne foglalkozz a terhességgel, a legtöbb nőnek nem jó, főleg a vége. És úgyis mindjárt vége van.
2022. szept. 14. 18:42
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Én meg depressziós lettem, életemben nem éreztem olyan rosszul magam lelkileg mint akkor. Mégis olyan kapcsolat van köztünk, hogy álmomban sem gondoltam volna. A terhesség a legtöbb esetben szívás, általában mégis a legtöbb anya szereti a gyereket szóval nyugi, nem ezen múlik és szuper anya leszel, hidd el❤️
2022. szept. 14. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!