Terhesség alatti szoptatás meddig ennyire kellemetlen?
Nekem pár napig fájt, a barátnőmnek pedig kb 2 hónapig. Én aztán más okok miatt elválasztottam, a barátnőm meg nem.
1: Egy 2 éves még nem lassan óvodáskorú. És ha 4 évesen szoptatná, akkor sem lenne semmi beleszólása senkinek
Mit nem értetek azon, hogy nem akarja elválasztani? Ha nem értesz vele egyet, görgess tovább, de mi a fenének szóltok hozzá? Mi az, hogy nem normális a szoptatás? Az a nem normális, hogy a 2 éves gyerek csuklóból nyomja a YouTube-ot... Gondolkozzatok már!
Kérdező! Hogy hasznos választ is kapj... Én két terhességem alatt is szoptattam a nagyobbat, nagyjából a terhesség feléig, és igen kellemetlen volt, de valahogy, ezt ők is érezték, mert szép lassan, fokozatosan el is hagyták. A vetélés kockázata minimális, emiatt ne aggódj.
Nekem nem volt kellemetlen csak 1-2 hétig..
Aztán volt egy időszak, amikor idegesített, tehát nem fizikailag, volt kellemetlen, hanem mentálisan.
Valahogy feszült lettem.
Nekem kizárólag anyatejes volt, amikor terhes lettem
( kóstoltattam csak, nem volt hajlandó enni még..)
( aztán tandem szoptattam a szülés után 1 évet még)
Nah ekkor sem a gyerek igényei múltak el. Megint idegesíteni kezdett, sok konfliktusom volt belőle a gyerkőccel, így leválasztottam.
Innen még 1 évet szoptattam a kicsit.
És azt hiszem ez magánügy, mint az, hogy a liberot vagy a lidl pelenkát használom-e.
Hiába mondja nekem akárki, hogy a lupilu jó, ha a gyerekemnek kifolyik minden elöl hátil a másik meg kipattog tőle..
Nekem megfelelt, hogy addig szoptattam amig, és nem vitattam meg senkivel, hogy szerinte ez “való-e”
Miért vagytok ilyen dühösek attól, hogy valaki szoptat egy akármekkora gyereket? Mi ez az indulatos kommentelés meg lepontozás? Mi bajotok lesz attól, ha más szoptatja a két éves gyerekét naponta 5 percet? Ez így inkább rólatok szól, mint a kérdezőről, nektek van valami frusztrációtok.
Kérdező, ez sajna megjósolhatatlan. Nekem soha nem volt kellemetlen terhesen a szoptatás, 8. hónapban voltam, mikor egyszer csak magától nem kérte többet. Ami nagy előnye volt, hogy a mellem "emlékezett" a terhelésre, nem kellett újra átmennem a kisebesedett mellbimbó okozta rettenetes szenvedésen, mint első alkalommal. Nekem az horror volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!