Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hüvelyi vagy hasi UH-ra...

Hüvelyi vagy hasi UH-ra számítsak?

Figyelt kérdés
Terhesség megállapításon is hasi volt, most magán orvoshoz megyek, itt is hasi lesz, vagy hüvelyi? Szerintem nem fog nyúlkálni feleslegesen. Szerintetek? Nagyon nem szeretem. Először megyek az orvosomhoz.

2022. szept. 13. 12:16
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Nekem 11 hetesen a körzeti doki hüvelyi UHt csinált, a magánorvos 12 heti genetikai UHn meg már hasit.
2022. szept. 13. 14:42
 22/25 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Hüvelyi ultrahang volt. 🤗
2022. szept. 13. 17:27
 23/25 anonim ***** válasza:

Egy fiatal terhesség sokkal jobban látszik hüvelyivel.

Nekem volt, hogy elkezdte a szonográfus a hasit, de nem látszott semmi, már azt hittem baj van, erre hívott egy orvost, aki csinált egy hüvelyit, ott már látszott aminek kell !)

2022. szept. 13. 18:29
 24/25 anonim ***** válasza:
75%
Tobben meseltek nekem mar, hogy a huvelyin nem lattak, a hasin pedig igen, koztuk egy ikres anyuka is, 6+par naposan ment, a hcg az egekben, es mar aggodtak, hogy mehenkivuli-e. Szerintem orvosfuggo, es gepfuggo is, hogy kinek milyen gepe van es mihez ert jobban.
2022. szept. 13. 20:01
 25/25 A kérdező kommentje:

Ez volt az első hüvelyi ultrahang amit át éltem, nem volt olyan vészes. Főleg, hogy a doki nagyon alapos és emberséges volt. Így teljesen más egy ilyen vizsgálat, mint az állami rendelőkben.

Köszi mindenkinek, ment a zöld! 💚✔️

2022. szept. 14. 07:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!