A 12. heti uh az hasi vagy hüvelyi lesz? Eddig kétszer voltam uh-n,5 és 8 hetesen, mindkettő hasi volt, még soha nem csináltak nekem hüvelyi uh-t. Mire számítsak? Kellemetlen?
Én azt hittem (úgy emlékeztem), hogy ez hasi lesz már, mert az első gyereknél az volt. De hüvelyi volt. Amikor említettem, hogy biztos változott valami, mert az elsőnél ezt nem így csinálták, akkor kérdezték, hogy mikor voltam legutóbb terhes, mondtam, hogy nyolc éve, de állítólag már akkor is hüvelyi volt (helyileg ugyanott vizsgáltak).
Egyébként nem kellemetlen, nem fáj, meg semmi ilyesmi, kb. annyi, mint amikor a nőgyógyász megvizsgál hüvelyen keresztül.
Amúgy nekem a végén inkább hasi ultrahangot csináltak, mert a hüvelyivel semmit nem lehetett látni. Igaz, nálunk az sztk-ban nagyon hulladék gép van. A 18-20 hetest máshol csinálják, ott sokkal profibb gép van.
nekem az első kettő (7 és 9 hetesen) hüvelyi volt, a 12. heti már hasi. Ilyenkor még nagyon lenn van a kicsi, így a bugyidat is majdnem le kell venni, annyira le kell tolni az uh fejhez.:)
Nem volt kellemetlen egyik sem. nekem azóta kellemetlenek az uh-k, mióta a magzat követi az uh fejet és odarúg, ahol az jár...:) vagyis kb. a 22. hét óta
29 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!