Hüvelyi vagy hasi UH-ra számítsak?
Orvosfüggő.
Lehet megpróbálja a hasi ultrahangot, max ha nem látszik vagy nem jól látszódik akkor hüvelyi lesz.
Remélem látszódni fog, az SzTK-ban az ultrahangos Hölgy 1 másodperc alatt meg találta. 💓
Annyira izgulooook 😻
Nekem egyébként 6 hetesen is hasi volt, látszott is. 9 hetesen is hasi indult de sokat kellett kint várnom a rendelőben, elmentem pisilni mert nem bírtam tovább és nem látszott hasin a baba. Utána mondta a doki, hogy ha üres a hólyag az okozhat ilyet.
Most megint babát várok és barnázás miatt voltam sürgősségin, doki kérdezte mikor pisiltem utoljára. Végül hasin nem látszott, de nem is éreztem, hogy lenne mit kipisilnem. Igaz itt csak 7 hetes terhességről volt szó, hüvelyin meglett rögtön az embrió.
Ez más doki volt szóval ketten is találtak összefüggést ezzel.
Igaz ami igaz, nálam egyszer már a gázok is szóba kerültek, hogy takarnak, borzasztóan puffadok.
Ha nem szeretnèl hüvelyi uh-t akkor ne engedd. Soha èletemben nem volt hüvelyim, nem is engednèm. Mondjuk mèg sosen akart senki sem ìgy vizsgàlni.
Vàrandòssàg alatt sosem turkàltak bennem, szülesnèl is szó szerint egy kezemen meg tudom szamolni hànyszor neztek mèhszajat. Ami nem èletmentő, azt elutasìthatod, a hüvelyi ultra hang annyira felesleges ès idejètmúlt.
Jajj, igen. Ezekre nem is gondoltam. A puffadás sajnos itt is játszik. 🙄
Akkor addig tartalékolom.. 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!