Muszáj járni a háziorvoshoz terhesgondozásra?
Én 1x sem voltam a háziorvosnál. Pedig fogadott dokim sem volt.
2x voltam terhes
Nekem csak az ekg-t csinálta a háziorvos, mikor tp-re vett. Utána még a tp-papírért is a férjem szaladt be.
Barátnőm mivel nem volt táppénzen, egyszer se volt bent a házidokinál
Még egy kérdés
Ha a táppénzes papìrt odaadják másnak akkor a vérvételi beutalót miért nem?
Szerintem ez is olyan h dokija válogatja. A kisfaluban anyuéknál simán odaadja az asszisztens.
Nekem pl a beutalót nem is a háziorvos adta hanem a nőgyógyászom
Köszönöm, közbe intézem a háziorvos váltást, mert ez így nagyon nem jó
A háziorvos falun van, anyának gond nélkül odaadja a táppénzes papìrt, de a beutalóért én utazgassak (nincs jogsim, csak busz lenne mint opció)
Inkább átmegyek a területileg illetékeshez, mert az meg 10 perc sétára van
Az első trimeszteresnél 3x kellett elmennem hozzá, most viszont ez nem fér bele, mert így is folyamatosan vérzek a méhszájon lévő lepény miatt
Nekem közölte a háziorvos, hogy semmi köze a várandósságomhoz és elege van abból, hogy tőle csak mindig a pecsétet kérik. Neki kell kiadnia vérvételre a beutalókat, könyörögnöm kellett. Úgy viselkedett, mint aki nem látott még várandósgondozási könyvet.
Veszélyeztetett terhesként mentem a papírokkal, hogy otthon maradnék. Asszisztens mondta a doktor úrnak, hogy itt egy kismama, aki nem akar dolgozni. Megalázó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!