Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Pánikbetegként hogyan éltétek...

Pánikbetegként hogyan éltétek meg a terhességet az elejétől a végéig? Hogy nézett ki nálatok egy szülés?

Figyelt kérdés
Nálam az első trimeszter egy pokol volt a tünetek figyelése miatt, most vagyok 17. hétben, és, ha nem érzem, hogy mozog, akkor pánikot kapok, persze kezel engem egy pszichológus, így könnyebb
2022. szept. 12. 15:16
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
#10, Basszus, biztos ijesztő volt nagyon ez a szitu. Örülök, hogy minden rendben lett. Elvileg a babáknál nem ritka az alvási apnoe, erre is bejelez a készülék, ami nem baj, mert ha többször előfordul érdemes kivizsgálni. Nekünk is babaöböl lesz. Pelenkára csiptethetőt veszek, mert azt találtam, ami elvileg így is jól működik, hogy mi is közel alszunk. Már nagyon várom, hogy megérkezzen a baba. #1 voltam.
2022. szept. 16. 15:24
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Erről még nem is hallottam, köszönöm szépen, utánanézek! :)

Nemsokára itt lesz a picid, és minden megváltozik egy életre. Kívánok egy könnyű szülést, aztán nagyon sok boldogságot a babázással. És hogy maradj meg olyan nyugodt és reális a baba körül, mint most! :D

2022. szept. 18. 07:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!