Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ez a hasremegés a magzat lenne?

Ez a hasremegés a magzat lenne?

Figyelt kérdés

14. héttől éreztem a szeméremtest felett napi többször kis bizsergést. Tegnap ezt ritkábban tapasztaltam, ma még nem érzékeltem.

Kb. egy órája viszont egy részen furcsa mozgást éreztem, mintha valami buborékolna odabent.

A többedik ilyennél fekve megfigyeltem, hogy a köldökömtől balra kívülről is láthatóan remegett a hasam, amíg bent ez a buborék szerű valami zaklott, de azt inkább kicsit lentebb éreztem a látható remegés helyénél.

Közben időnként a bélmozgásom is hallom, de azok a hangok kétoldalról jönnek, fentebb.

Annyira váratlanul ért ez az érzés, mert a korábbi, rendszeres bizsergést már betudtam valami korai mozgásfélének (azt gondoltam, az fog erősödni idővel, amíg egyértelművé nem válik, hogy az a magzat), de ez valami teljesen másnak tűnik.

16+2 hetes vagyok

2022. szept. 10. 19:05
 1/3 anonim ***** válasza:
94%
Igen, a buborék a baba 😊
2022. szept. 10. 19:07
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Igen, az a magzat lesz. Eleinte én is csak fekve éreztem, és ugyanígy figyelgetnem kellett, hogy ez tényleg az-e. Aztán olyan 20-21 héttől kezdve lett egyértelmű rúgás.
2022. szept. 10. 19:23
 3/3 anonim ***** válasza:
Én azt sem tudom mit kell nézni. Valaki leírja? Volt már hogy kutyorgott a hasam de lehet keverék valamivel és nem is az volt.
2022. szept. 11. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!