Mélyen tapadó lepény esetén az ülés is okoz gondot?
Ma sokat ültem egy széken és éreztem lüktetést és szúrkálást a méhem felé
Amikor le feküdtem, jobb lett. Lehet hogy nyomódott a lepény vagy csak én gondolom túl? A lepény eléri a méhszájam sajnos 14hetes vagyok
Mivel utána jobb lett, ezek szerint nálad gondot okoz. Nem ítéltek fekvésre a méhszájra lógó lepény miatt?
Mindenesetre ha ezt érzed, pihenj le.
Nekem elöl, mélyen tapadó lepényem van, de nem lóg a méhszájra, és én is érzem, hogy néha kellemetlen ülve, olyankor lefekszem.
De.. Egész nap pihenek, fekszek
Ma vendégek jöttek és ki ültem a nappaliba, 2-3 óra hosszát kB. Már éreztem hogy nem jó és rögtön be jöttem a szobába feküdni. Remélem nem lesz gond ennyitől. Félek a barnázástól.. Már sajnos többször tapasztaltam. Félek hogy sérült a lepény
Nem hiszem, hogy ettől most baj lett, de legközelebb ne ülj ennyit egyhuzamban.
Meg kell mondani a vendégeknek, hogy pihenést írtak elő, és ne haragudjanak, de érzed, hogy ez már sok volt, le akarsz dőlni.
Engem arra tanított meg a terhesség, hogy jobban figyeljek a testem jelzéseire, előtte hajlamos voltam túlterhelni magam. Meg túlzottan meg akartam felelni másoknak. Most a baba érdeke az, hogy jól érezzem magam. 🙂
Köszi a választ😊
Szép estét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!