Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akinek mélyen tapadó lepény...

Akinek mélyen tapadó lepény volt, előfordult több napon át tartó enyhe barnázás?

Figyelt kérdés

Hétfőn voltam orvosnál, mert volt egy kevés barnás folyásom. Ott tudtam meg, hogy hátsó falon, mélyen tapadó lepényem van. Aztmondta az orvos, ez miatt volt a barna folyás. Pihenjek és szedjek magnéziumot.

A baba rendben van.

Igen ám, de azóta is minden nap van egy nagyon minimális világos barna folyásom, kérdés hogy ez mennyire normális? Kedden megyek újra orvoshoz

De nagyon aggaszt ez a dolog.

Nem terhelem magam, de nem is fekszek egész nap.

Ha van valakinek ezzel tapasztalata meg hallgatnám

Köszönöm (12hetes vagyok)

2022. aug. 26. 09:30
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Igen, a mélyen tapadó lepénynek ez tipikus tünete. Nem nagyon tudsz vele mit csinálni.
2022. aug. 26. 09:34
 2/4 A kérdező kommentje:
Csak annyira aggasztó ez az egész..
2022. aug. 26. 09:37
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Nekem elöl mélyen tapadó van, 12 hetes UH-n derült ki.

Az orvos azt mondta, maximum 3-5 kg-t emeljek, és akkor nem lesz vérzés. Nem is volt addig sem (igaz, nem cipekedek terhesség eleje óta), azóta is figyelek erre.

2022. aug. 26. 09:44
 4/4 A kérdező kommentje:
Én sem emelek,de még is barnázok napok óta 😞
2022. aug. 26. 09:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!