Hány hetes várandóskorig éltetek szexuális életet?
Figyelt kérdés
34 hétben járok, orgazmus után görcsölök, viszont iszonyat kívánós vagyok..
Bajt csinálok?
2022. szept. 7. 14:12
11/20 anonim 

válasza:

Szülés napján is reggel. Este szultem 38.hetre.
12/20 anonim 

válasza:

36.utanna a férjem nem akart. Én meg szülés napján is csináltam Volna 😅😅
13/20 anonim 

válasza:

Vėgig, de én nem görcsöltem utána..
( értsd 41. Hétig)
15/20 anonim 

válasza:

Az nem sokat jelent rád nézve, hogy másnál hogy volt. Úgy csináld ahogy nektek komfortos, ahogy nektek jól esik. Nem is vagyunk egyformák. Nekünk a szex utáni görcsölés elég lelombozó lenne, nem hiszem, hogy lenne így kedvünk. De ha nem ijesztő, ha összességében mégis megéri a szex, akkor nektek így ok.
16/20 anonim 

válasza:

Első babával 20. Hétig, mert utána már nem kívántam. Most 16 hetes vagyok, egyelőre még minden rendben.
17/20 anonim 

válasza:

Szombati napra voltam kiírva, aznap este voltunk még együtt. Másnap este született meg a fiam.
18/20 anonim 

válasza:

39. Mert az utolsótól megindult a szülés.
19/20 anonim 

válasza:

Egyszer megprobaltuk 13 hetesen de 2 perc után mondtam hagyjuk abba, mert kellemetlen volt, fájt. Nem kívántam, nem tudtam ráhangolódni, nem esett jól semmi, úgy eltűnt a libidóm mintha sose lett volna!
Szerencsémre a férjem akkor még külföldön dolgozott és havi 1 hétvégét töltött itthon.
20/20 anonim 

válasza:

Teljesen normális. Nem véletlenül képes beinditani akár a szülést is!
Az orgazmus mèhösszehúzódásokat okoz, az ondóban lévő prosztaglandin erre csak ráerősít, nekem mindig is voltak görcseim szex után, a havi esedekes menstruáció előtt kifejezetten erősek is!
Miért ne lennének pont terhesség alatt??
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!