Múlt hét hétfőn voltam uh-on akkor voltam 29-ik hétben. A doki mindent rendben talált azt mondta jó minden, de még a nemét nem tudta megmondtani, mert nem úgy volt fordulva. Van még esély arra, hogy még a születése előtt kiderül?
4d ultrahangon voltatok? ott se mondtak meg?
meg egyszer fognak UH-ni, a 36. hetben, meg ha magandokid van (akinek nincs fogadott dokija, ott nem tudom hogy megy), minden alkalommal csinal uh-t, szóval bármikor megmutathatja magát ott is.
jó szégyellős a picid :)) az enyém is későn mutatta meg magát, a 19. heti 4dn, de azóta minden uhn kerdezik tudjuk e a nemét, sőt a legutobbin (nekem is 29.het) a doki még a kis herezacsijait is megmutatta :))
Nekem az utolsó kórházi ultrahang a 32.héten volt. Előtte voltunk háromszor is 4D ultrahangon. A babám sehogy se akarta megmutatni magát. Reménykedtem, hogy még lesz egy kötelező kórházi ultrahang a 38.hét körül, de nem volt :(
Így akkor tudtuk meg, hogy kislány, amikor megszületett.
Drukkolok neked, hogy te megtudhasd, de amúgy a meglepetés se rossz!!
Persze, hogy van még esély!Nagylányommal az utolsó hónapban tudtuk meg, hogy lány, kicsivel pedig 7,5 hónaposan...Pedig mi nem voltunk 4d-n.
Szerintem a lényeg, hogy egészséges legyen! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!