Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A TSH-m 4,113. 14+5napos...

A TSH-m 4,113. 14+5napos terhes vagyok, ez okozhat gondot? Kértem már időpontot endokrinológiára de sokára van még. Néha barnázok, ez okozhatja?

Figyelt kérdés
2022. szept. 6. 17:15
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ez a probléma nem a nőgyógyász hatásköre. Én endokrinológushoz járok vele és ő nem szrja le a problémát. Pont ma is voltam. Mindig megnézi azt is, mit írt le a nőgyógyász, rendben van-e a baba. Időpont nélkül, bármikor mehetek ha problémám van.
2022. szept. 7. 21:05
 12/14 anonim ***** válasza:

A kórházban hormonszinteket csak akkor néznek, ha a TSH hatarèrtéken kívül van. Ha intervallumban belüli akkor sajnos nem.

Kórházi dolgozó vagyok és nem is tudunk külön pajzsmirigy hormont kérni a laborban, csak TSH-t!

Ezért mondtam, hogy magánba érdemes menni mert ott kivalaszthatod, hogy mindhármat nézzèk meg.

2022. szept. 8. 09:33
 13/14 anonim ***** válasza:
Azok a határèrtèkek viszont nem terhes nőkre vannak kitalálva, tehát nagyon csalóka mert ott neked a 3.5 még jó emiatt nem nézik meg a hormonjaidat, közben pedig terhesen 2 felett már nem szeretik.
2022. szept. 8. 09:54
 14/14 anonim ***** válasza:

12: én is kórházban dolgozom és megnézik. Konkrétan így derült ki a problémám, hogy megkértem az ügyeletes orvost műszakban, írja már ki nekem a vizsgálatot, láttam a problémát és a kész eredménnyel jelentkeztem endokrinológusnál, aki azóta is kezel. Nem kellett magánba mennem.

11-es voltam.

2022. szept. 8. 20:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!