Ez a teszt pozitívnak számít?
Figyelt kérdés
Persze tudom, amin két csík van, az pozitív, csak ez 15. Dpo és elég haloványka a csík (25-ös, teszt).
Voltam már terhes, akkor ilyenkor szinte leugrott a második csík.
2022. szept. 6. 07:16
1/11 anonim válasza:
Nekem ennél pozitívabb sosem lett
Halk gratula
2/11 anonim válasza:
Persze, pozitívnak számít. Most nem ugrik le a csík, de ettől még ugyanúgy terhes vagy. Ha csak nem uh-val volt követve, vagy mesterséges megtermékenyítes, akkor az ovu időpontját is csak hozzávetőlegesen tudod. Nem aggódnék ezen.
4/11 anonim válasza:
Ez pozitív. Ha jól látom, ez X-epil teszt. Én is ezt használtam. Nekem is ilyen halvány volt több napos késésnél is.
6/11 A kérdező kommentje:
Rendben, köszi, csinálok majd akkor egy 10-est is azért ☺
2022. szept. 6. 08:13
7/11 anonim válasza:
Az én pozitív X-epilem is pont így nézett ki 5 napos késés után (a clearblue csíkja kb leugrott a tesztről), azóta a 23. hétben járunk a kishölggyel.
9/11 A kérdező kommentje:
2022. szept. 6. 11:12
10/11 anonim válasza:
Az xepil nekem kb 20. dpon lett egyforma, amikor a vérvétel már 880 hcg-t mutatott. Ha reggeliből csinálod a 10-es erős lesz. Amúgy meg lehet, hogy 1-2 nappal később fogant. Jó lesz, boldog babavárást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!