Vajon pozitivnak számit? Segitség
Figyelt kérdés
az a helyzet hogy tegnap délutáni vizeletböl teszteltem, és halvány pozitiv lett,tudom hogy van szellemcsik is, de ez nem szürke, hanem halvány rozsaszinü, és nem kis fényben is látszik.2012. aug. 13. 06:57
1/14 anonim válasza:
Akkor az pozitív:-) gratulálok! Reggelivel ismételj, ha bizonytalan vagy!!
2/14 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ, az a helyzet hogy csak 1 tesztem volt itthon de amint nyitva lesz a gyogyszertár ujra tesztelek, de akkor reménykedhetek? még a számitogép fényében is látszik halványan, eddig sosem teszteletm ilyent csak full negát
2012. aug. 13. 07:03
3/14 A kérdező kommentje:
elfelejtettem irni hogy a höm 36.9 és 37 közt van 12 napja
2012. aug. 13. 07:11
4/14 anonim válasza:
Megőrizted az első pisit??
Reménykedj nyugodtan, sőt, nekem is alig látszott az első :-) most meg már hamarosan szülök:-)
Te is így leszel ezzel, drukkolok!!
5/14 A kérdező kommentje:
nem reggeli vizeletböl teszteletm de ma is voltam már pisilni mert nem birtam tartani (oránként kell pisilni) , de jo lenne ha tényleg sikerült volna nem hittem a szememnek mikor megláttam a második csikot és még a férjem is látja nem csak én
2012. aug. 13. 07:13
6/14 A kérdező kommentje:
gratulálok neked a babádhoz
2012. aug. 13. 07:13
7/14 anonim válasza:
Szerintem hihetsz a tesznek, főleg ha óránként kell pisilned! Én is annyit jártam, hogy hihetetlen az elején, szinte beköltöztem a vécébe néha. :-)
8/14 A kérdező kommentje:
akkor halkan örülök
2012. aug. 13. 07:39
9/14 anonim válasza:
Köszönöm szépen!!
Ha Ő is látja, miért kételkedsz :-) majd írd meg, mit láttál az újabb teszten!
10/14 A kérdező kommentje:
azért kételkedek mert olvastam hogy a halvány pozi nem 100 % pozi, de mindenképpen megirom mi lett
2012. aug. 13. 07:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!