Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Felszallo fertozes tehet kart...

Felszallo fertozes tehet kart a bababan?

Figyelt kérdés

Tudom h a fertozesek koraszulest okozhatnak, de a bababan is tudnak kart okozni?

Icipici de halvanyzoldes folyasom volt reggel, azota normalis igy a korhazban nem hajlandoak leoltast csinalni. Ha megis vmi fertozes lenne, lehet baja a babanak? Azon kivul ha beindulna a szules? Mar 35 hetes vagyok ugyh nem lenne tragedia csak attol felek h a babat nem veszithetem tole ugye?

2022. szept. 2. 13:41
 1/5 anonim ***** válasza:
73%

Ne forgasd magad rajta, az idegeskedés is árt.

Egyébként sajnos lehet, sokféle módon. Idegrendszeri károsodás, halvaszülés.

De ne legyen!

2022. szept. 2. 14:34
 2/5 anonim ***** válasza:
90%
Ma reggel volt a folyás. Ez nem úgy megy, hogy a fertőzés máris felszáll meg a babában is kárt okoz azonnal. Hégfőn hívd az orvosod. Nyilván nem ugranak erre a kórházban, nincs erre kapacitás. 2 nap alatt semmi nem fog történni a babával, de hétfőn jelezd az orvosnak. Ha ma is el tudod is érni, akkor hívhatod ma is, el fogja mondani mi a teendő.
2022. szept. 2. 14:54
 3/5 babyboom567 ***** válasza:
0%

Pedig lehet belőle baj.Addig menj orvoshoz míg nem kezelik!!Menj inkább magánba,vagy másik város ügyeletére, nehogy most a célegyenesben veszítsd el a babát!

Szerintem meg ne várj 2 napot,menj másik ügyeletre!

Én nem várnék.

2022. szept. 2. 19:30
 4/5 anonim ***** válasza:
51%
Istenem. Egyszeri, kis mennyiségű folyásról van szó. Ha azonnali ellátást igényelne, mert veszélyben lenne a baba, akkor a kórházban mondták volna, a kérdésből kiderült, hogy a kérdező ott is megkérdezte. De te #3-as vészmadár nyilván jobban tudod. Ettől függetlenül Kérdező, ha reális veszélynek érzed próbálj akkor másik ügyeletre menni, ha nem éred el az orvosod. Nekem nagyobb mennyisègű sárgás folyásom volt, felhívtam az orvosom, nem nyilvánította vészhelyzetnek és pár nap múlva nèzte meg. Nálam minden rendben volt. De mondom, ha szorongsz inkább menj be máshova.
2022. szept. 2. 19:53
 5/5 A kérdező kommentje:
Igazabol azota nem volt ilyen folyasom, ugyh talan nincs baj
2022. szept. 3. 13:37

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!