Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ettol a rossz idotol elofordul...

Ettol a rossz idotol elofordulhat gorcsoles?

Figyelt kérdés

Kb hajnali fel5 ota gorcsol a hasam, hol jobban hol kevesbe. Egyik percben kb veszem a cipom h bemegyek a korhazba, masik percben semmit nem erzek…

Nem tudom mitol lehet de ijeszto esetleg ez az idojaras? Legalabb 10 fokkal hidegebb van mint az elmult honapokban. Vagy mire gondoljak? Be kene mennem megnezetni magam? Teljesen tanacstalan vagyok :(

28 hkm

2022. szept. 2. 09:36
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
abból baj tutira nincs, ha megnéznek :) max hazaküldenek hogy kutya bajotok
2022. szept. 2. 09:47
 2/10 anonim ***** válasza:

Magnézium és meleg zuhany esetleg nem segít?

Én már terminus túllépő vagyok de semmi jóslófájásom nem volt eddig, tehát ez is egyéni.

Ha nagyon rossz és nem múlik én elmennék egy vizsgálatra.

2022. szept. 2. 09:50
 3/10 A kérdező kommentje:

Az tulzas h nagyon rossz de azert erzem es kellemetlen plussz nyilvan aggaszt:(

11tol van rendeles, be fogok menni

Ilyenkor ha a baba jol van, mehszaj zart akkor gyakorlatilag hazakuldenek h ennyi?

2022. szept. 2. 10:12
 4/10 anonim ***** válasza:

Szia! Szerintem is nézz be inkább biztos, ami biztos, de amúgy az időjárás is kihat az biztos. Én már hét eleje óta érzem, hogy picit jobban húzódozik, hamarabb fáradok meg hasonlók.

27hkm

2022. szept. 2. 10:35
 5/10 anonim ***** válasza:
voltál bent? mit mondtak?
2022. szept. 2. 11:31
 6/10 A kérdező kommentje:
Voltam bent, igazabol az volt amire szamitottam, pedig a kedvenc dokim volt bent… mehszaj zart, lepeny oke, baba oke, szivhang normalis, szedjek magenziumot meg nospat. Ennyi🤷🏼‍♀️ De most is erzem picit a gorcsoket szoval nem tudom🤷🏼‍♀️ Lehet tenyleg az idotol
2022. szept. 2. 12:12
 7/10 A kérdező kommentje:
Mindenesetre nekem nagyon furi h gyaorlatilag hajnal ota FOLYAMATOSAN gorcsol a hasam.. a nospa kb 1-2 orara veszi ki. Remelem nem kesz ebbol gond🙇🏼‍♀️
2022. szept. 2. 13:38
 8/10 anonim ***** válasza:

Ezen a héten nekem is sokat húzódik, keményedik a hasam. Igazán csak az a jó, amikor fekszem, vagy ülök, én a frontra tippelek. 24 hetes vagyok

Kérdező, neked fekve jobb a helyzet? Vagy akkor is görcsöl?

2022. szept. 3. 15:35
 9/10 anonim ***** válasza:
Szia! Frontnal nálam is vannak / voltak több órás görcsök. Néha elmúlt, néha elojott. Minden rendben azóta is.
2022. szept. 3. 16:48
 10/10 A kérdező kommentje:
Nekem kemenyedes nem volt csak ez a mensi gorcs. Es az az erdekes h fekve se volt jobb, sot talan rosszabb volt. Na mindegy elmult de eleg ijeszto volt…
2022. szept. 4. 08:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!