Ettol a rossz idotol elofordulhat gorcsoles?
Kb hajnali fel5 ota gorcsol a hasam, hol jobban hol kevesbe. Egyik percben kb veszem a cipom h bemegyek a korhazba, masik percben semmit nem erzek…
Nem tudom mitol lehet de ijeszto esetleg ez az idojaras? Legalabb 10 fokkal hidegebb van mint az elmult honapokban. Vagy mire gondoljak? Be kene mennem megnezetni magam? Teljesen tanacstalan vagyok :(
28 hkm

Magnézium és meleg zuhany esetleg nem segít?
Én már terminus túllépő vagyok de semmi jóslófájásom nem volt eddig, tehát ez is egyéni.
Ha nagyon rossz és nem múlik én elmennék egy vizsgálatra.
Az tulzas h nagyon rossz de azert erzem es kellemetlen plussz nyilvan aggaszt:(
11tol van rendeles, be fogok menni
Ilyenkor ha a baba jol van, mehszaj zart akkor gyakorlatilag hazakuldenek h ennyi?

Szia! Szerintem is nézz be inkább biztos, ami biztos, de amúgy az időjárás is kihat az biztos. Én már hét eleje óta érzem, hogy picit jobban húzódozik, hamarabb fáradok meg hasonlók.
27hkm

Ezen a héten nekem is sokat húzódik, keményedik a hasam. Igazán csak az a jó, amikor fekszem, vagy ülök, én a frontra tippelek. 24 hetes vagyok
Kérdező, neked fekve jobb a helyzet? Vagy akkor is görcsöl?

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!