18.heti uh hol?
Figyelt kérdés
12. Heti genetikai uh-n maszekban voltam. 18. heti genetikai uh-ra a kórházba vagy szintén maszekba kell menni? Az orvosomhoz 4 hét múlva kell menni, de 2 hét múlva 18 hetes leszek. Nem említett semmit.2022. szept. 2. 09:15
1/4 anonim 

válasza:

a 18 hetes uh is megvan hogy meddig lehet, de nem csak a 18. hetben. de csörögj rá a dokidra, megmondja. a dokid magán vagy kórházi akihez jársz? mármint maszekba vagy tb alapon jársz?
2/4 A kérdező kommentje:
Maszekba járok.
2022. szept. 2. 09:22
4/4 anonim 

válasza:

Én maszekba mentem, nem beszéltem meg a dokimmal. Még a 12. heti előtt mondta hová tudok menni kórház/magánhelyek a környéken..stb aztán mindig magamnak kértem az időpontot és mikor mentem a dokihoz vittem az eredményeket. Nyilván ha ott a magánba ahol jársz is csinálnak genetikát akkor jobb szólni ha esetleg máshova mennél nehogy sértődés legyen, de amúgy szerintem mindegy a dokiknak csak legyen meg időben. (Azt azért vedd figyelembe hogy jobb helyeken sokára kapsz, ne csússz ki véletlenül)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!