Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A 18heti genetikai UH ugyan...

A 18heti genetikai UH ugyan az mint a 12-ik heti?

Figyelt kérdés
A 12ik heti Genetikai UH-ra nem mentünk el. 11.hétben az orvosom megnézett UH-n, mindent rendben talált. Meghát nem is kötelező. (Nem az összeg miatt nem mentünk el rá.) Viszont most 2nap múlva lépek a 17ik hétbe és olvastam az újabb UH-ról. Viszont nem tudom, hogy ez ugyan az a fizetős lesz ami nem kötelező, vagy egy ingyenes beutalóval? Persze gondolom az orvos szólni fog, de hát az én kiváncsiságom határtalan. Első babát várjuk így nincs tapasztalat. köszönöm a válaszokat

2016. aug. 24. 00:21
 1/9 lencsefőzelék ***** válasza:
65%

* 12. heti

* Meg hát...

* 17. hétbe

* ugyanaz

* kíváncsiságom

stb.

2016. aug. 24. 01:34
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
A 12. heten a genetikai vizsgálat (vervetel) nem kotelezo,az csak egy kerheto opcio. A 12.,18. es 37. heti uh ingyen van!
2016. aug. 24. 01:54
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ja, idopontot kerni mar regen kellett volna,hiaba ingyenes.
2016. aug. 24. 01:56
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem ugyanaz a vizsgálat, a 18. heti uh-n egészen más dolgokat szűrnek, mint a 12. hetin. Én külföldön élek, így azt nem tudom, hogy ingyenes-e ez a vizsgálat, bár feltételezem, hogy igen.
2016. aug. 24. 04:48
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
A 12. heti UH is ingyen lett volna, csak a vérvételért kell fizetni (ezért kombinált teszt a neve, UH+vérvétel)
2016. aug. 24. 06:40
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

A 12. heti uh is ingyenes, csak a kombinált trsztért (ami vérvétel) kellett volna fizetni. Ennek jobban utána nézhettél volna. Nekem most volt pont egy hete. Orrcsont meglétét tarkóredő vastagságot ellenőriznek, ugyanis ezekből lehet következtetni a down szindrómára. Ezeket nézte a dokid?

A 18. heti uh is ingyenes!

2016. aug. 24. 07:16
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem ugyanaz a kettő.

TB által támogatott mindegyik, szóval ingyenes, kivéve ha magánrendelésre mész.

Időpontot kell kérni előtte minimum 1 héttel.

Nekem a 12. hetit szonográfus csinálta, nem is nőgyógyász.

A 18. heti ultrahangvizsgálatot csak orvos végezheti.

Olyanokat néz meg részletesen, mint pl. Agy, arckoponya, gerinc, végtagok, bordák, szívkamrák, tüdő, gyomor, vese.. és ha akarod, a nemét is megállapítja.

2016. aug. 24. 08:03
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
A 12. Héten is ingyenes a kórházban a genetikai uh! n oda is el mentem és a kombinált tesztet is megcsináltattam. Én nyugodtabb vagyok ha több orvos, genetikus is látta. A korom miatt is. A 18. héten is ingyenes volt a kórházban!
2016. aug. 24. 08:34
 9/9 anonim ***** válasza:
Szerintem kérj időpontot erre a vizsgálatra. 18-20 hét között kell elvégezni.
2016. aug. 24. 23:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!