Szerintetek 1000%, hogy fiú, vagy van esély kislányra?

22 vagyok
Az lemaradt hogy természetes az is lett. :)

Régi kérdés, de ha alólról a két farpofa között látszott a kuki, akkor bizony fiú. Ezt a genetikus nem téveszti el.
Én tapasztalatból mondom, két fiam van. Mind a kettő a 12. Héten derült ki. Nem oldal nezetből, mert úgy nem látszott, hanem alólról, lehetett látni a kukit a két farrész közt. 😊
A másodiknál nekem is ez volt a reakcióm: Hááát jól van.. ://
:D
Utólag nagyon bánom, hogy így reagáltam. Utana még pár percig mikor kimentünk szóhoz sem jutottam. Összekulcsolt ujjal feküdtem az ágyon, hogy lányt mondjon. :)
Okom ugyanez volt, mint neked. Ugyanis volt már egy fiam és minden vágyam volt egy kicsi én, egy kislány. :)
Azonban már utána hamar elhesegettem a gondolatot, nem bánom màr egyáltalán, mert a ksifiam jól jàrt, ebben biztos vagyok, mert nagyon jól meg vannak azóta. És tudom, hogy később is a hobbik, baràtok meg minden téren szerencsés a 2 fiú.
Aki hasonló cipőben jàr megértheti.
Szorítsatok, hogy lány legyen a következő, ugyanis várjuk a 3.-at. 😅😎🤩 mert már most tényleg klassz lenne egy lány:))) ha még sem akkor triplán lehet focizni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!