Szerintetek 1000%, hogy fiú, vagy van esély kislányra?
11-14 hetesen ugyanugy neznek ki a fiu- es s lanybabak. A kulonbseg a peniszkezdemeny gerinccel bezart szogeben van, amit oldalrol lehet megnezni (30 fok, vagy annal kisebb, kb. rafekszik egyenesen, akkor lany, ha tobb, akkor fiu, de nagy meg igyis a tevedes eselye). Szoval ezeknel a fotoknal pont nem lehet megmondani, mert alulrol keszultek. Igen, ott a peniszkezdemeny, de az nemtol fuggetlenul ott van. Ettol meg a szonografus lathatta oldalrol is.
Az uh amugy meg kesobb is max. 70%-os pontossagu. 1000% sosem lesz, viszont kb. a 17. hettol az akkor mondott nem mar eleg valoszinu.
10000% csak akkor lesz ha megszületett.
18.hétig és semmit se vennék készpénznek.
A szonográfus is csak tippeli, hogy fiú, de komolyan az itteni kommentelők mondják meg neked 1000%-ra???
Ennyire lányt akarsz?
Valóban oldalról lehet csak megállapítani ilyen korai szakaszban, alulról nem. Tehát ha csak alulról látta, akkor lehet még bármi. Ha látta oldalról is, és az alapján mondta, akkor az más. De várd meg, a következőkön mit mondanak, a második trimeszteres genetikai uh-n már nem csak tippelni szoktak, nekünk ott már teljesen magabiztosan mondták, ugyanazt, amit az elsőn is, így már el merem hinni.
Úgyhogy lehet még kislány is akár.
Oldalról 0 esély volt látni mert hátat fordított, egy pillanatra fordult meg csak. Az arcán volt a 2 keze, a 2 lába pedig felhuzva.
Várjuk a kisfiút is, csak a kislányt szerettem volna. Az előző terhességem amiből kisfiú született 0 tünetet produkáltam, a mostanival pedig nagyon rosszul voltam 16. hétig. Nem lesz száműzött mert fiú, nem kell sajnálni mert arany élete lesz neki is. Csupán meg szerettem volna élni a lányos anya szerepet is. Nem tudom mi ebben a baj,az hogy nem játszom meg magam?!
Nem vagyunk krízishelyzetben, ne magadból indulj ki. Örülök, hogy itt van, és újra babázhatunk. Mint mondtam, csak meg szerettem volna élni, hogy milyen egy kislánnyal az élet.
Ha nem tudod ezt értelmezni, akkor kettőnk közül ki a gyökér?
Te emberekbe csak rosszat látó, trollkodós 🐒.
Kérdező, azért elég érdekes, hogy te hívsz másokat gyökérnek...
Van már gyereked, tehát tisztában vagy vele, hogy mennyire pontos ebben az időben a nem megtippelése.
A szonográfus szerint INKÁBB fiú, erre felteszed laikusoknak a kérdést, hogy szerintük 1000%-ig fiú e, vagy lehet lány is? 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!