Tesztelni a menzesz várható napján kéne. Egy hete mit akartál még?
Amúgy ez halvány pozitív, de légy kicsit életképesebb, ha már gyereked lesz.
#5 vagyok.
Lilike, várd meg a nem várt napját és akkor tesztelj, vagy legalább az előtte napot. Tudom, hogy nehéz a várakozás, de máshogy nem megy. Próbáld terelni a figyelmed. Ha ez pozitív is, még nagyon korai.
Mindenképpen menj el orvoshoz, mert ilyen korán, tehát a nem várt előtt NINCSENEK terhességi tünetek, főleg nem hányás.
Azok legkorábban nem várt után 2 héttel jelentkeznek. Ha most hánysz, akkor vagy elkaptál valamilyen vírust, vagy ilyen szinten bemagyaráztad magadnak a dolgot, és ez sem egészséges. Kizárt, hogy ennyivel a menzesz előtt a terhességtől hánysz.
A halvány pozitív teszt menzesz előtt kémiai terhességet is jelezhet, ezért nem tesztelünk menzesz előtt. Pláne nem egy héttel...
De én nem értem, mostanában annyi ilyen és ehhez hasonló kérdés van ezen az oldalon . Ezeket nem kéne szűrniük a moderátoroknak?!
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teher..
Drááága Lilike!
Én cagyok a 10.
Nem, nem a félregépelés miatt idéztelek. Hanem a butaságod miatt ugyanis ha 6 nap múlva kell megjönnie, és te már egy hete tesztelsz, az azt jelenti, hogy kb. ovulációkor kezdted... Gondolom nem tudod, mi az az ovuláció...
Ha pedig terhesség állna a tüneteid hátterében, akkor erősebb volna a tesztcsík a kontrollnál, ugyanis a teszt a tünetekért felelős hormon jelenlétét mutatná ki.
Szívesen.
Ilyenkor mindig az jut eszembe , hogy ha valaki így be tudja magának idő előtt képzelni a hányást mint terhességi tünet , azzal mi lesz amikor tényleg babát vár és megtapasztalja milyen is a hcg miatt hányni - émelyegni akár napokon heteken keresztül non-stop? Bele akar majd halni ?
Sajnos a tesztek negatívak és teljesen értelmetlen időben csináltad.
Várd meg a mensid elmaradását, sok felesleges stressztől kíméled meg magad és hülyének sem állítod be önmagad .
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!