Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek pozitív ? Az a...

Szerintetek pozitív ? Az a baj minden szögből fotóztam de vissza veri fény és nagyon halvány koraiteszt képet mellekelném ha segitetek! De élőben anyaira látszik . Bocsánat a helyes írást!

Figyelt kérdés
Írjatok alázhatok nem számít.,.

2022. aug. 28. 15:44
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%

Igazuk van a többieknek, attól hogy valaki nagyon szeretne babát nem lesz sajnos egyből terhes.

Mi 7 hónapot vártunk a babára…

Egészséges fiatal pár vagyunk.

Tehát ez van, ki kell várni majd jön ha jön..

Nem tudsz mit tenni.

Szedj vitamint és menj orvoshoz, esetleg vizsgáltasd ki magad ha már rég próbálkoztok, vagy van egyéb bajod.

De átlagban 6-12 hónap mire összejön.

Tehát egy év próbálkozás után “lehet aggódni”

De ha ennyire túl pörögsz ne csodálkozz ha késik..

Csak magadnak ártasz

2022. aug. 28. 20:29
 22/28 anonim ***** válasza:
60%
Predictor earlyt csinálj holnap
2022. aug. 28. 21:56
 23/28 anonim ***** válasza:
60%
Csináltál tesztet?
2022. aug. 29. 11:52
 24/28 anonim ***** válasza:
76%
Mi lett?Siker?Bár kétlem ilyen negatív tesztekkel sajnos.Már halványan pozitív kellett volna hogy legyen.
2022. aug. 29. 17:54
 25/28 anonim ***** válasza:
Csináltál új tesztet?
2022. szept. 2. 11:23
 26/28 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Én ezt pénteken csináltam. Egy hete késett a bajom. A tiéden nem láttam sajnos csíkot.

2022. szept. 5. 02:01
 27/28 anonim ***** válasza:
26 A tiéd pozitív,ez elég egyértelmű:)
2022. szept. 5. 09:32
 28/28 anonim ***** válasza:
100%
Igen :) majd most fogok menni az első ultrahangra. Gondoltam így jobban látja a kérdező hogy egy hét után nekem a legolcsóbb DM teszten így látszik. Mondjuk nekem első babánál egy nap késéssel is ilyen csík volt. Viszont gondolom nagyon várja a kicsit, mert én is mikor terveztük az elsőt minden hónapban csináltam tesztet. Annyira szerettem volna hogy még tünetet is hallucináltam. Lehet hogy nála is így van .
2022. szept. 5. 13:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!