8. héten még 1 grammot sem híztam, pedig nincsenek rosszulléteim. Ti hogy álltok ezzel? Ez normális? Olyan 1 kg-ra már számítottam.
Persze, nem éheztetés, de az önfényezést, meg a pizzát-sütiket kívánó kismamákat sem kell lehúzni.
12-es vagyok, én sok sütit eszek, mert azt kívánom. Az édes csúszik. Nem hízok, valamit meg ennem kell. Vitaminokat tablettával pótolom.
12&14 vagyok.
Én sem ettem soha ilyesmiket, mindig figyeltem magamra, de most ez esik jól. Az általam eddig közkedvelt haltól, csirkétől és salátáktól kifordul a gyomrom. Szóval, ez nagyon nem akarat kérdése.
60 kilóról indultam, 8 hetesen a sok hányás miatt 55 voltam. Most vagyok 20 hetes, eddig 55-56 között ingáztam, vagyis egy dekát sem híztam rá a kezdeti fogyásra. Most már általában felülről súrolom az 56-ot, talán lassan lesz egy stabil 57.
A védőnő azt mondta ne aggódjak ezen, és a magzat minden mérete is jó. Nyugi, minden terhesség más, nem kell mindenkinek sokat híznia, de van aki meg felszed egy csomót, aztán szülés után simán leolvadnak róla a kilók. Nem kéne magukat ennyit stresszelni a kismamáknak ezen a hízás témán.
22-ik hétig egy dekát sem híztam. A baba elvezsi ami kell, ha a vitaminokat pótlod, baj nem lehet :)
Most 26 hetes vagyok, olyan 2-3 kilót hízhattam talán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!