Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 8. héten még 1 grammot sem...

8. héten még 1 grammot sem híztam, pedig nincsenek rosszulléteim. Ti hogy álltok ezzel? Ez normális? Olyan 1 kg-ra már számítottam.

Figyelt kérdés
2022. aug. 28. 09:36
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
96%
Az első trimeszterben csak fogytam a rosszullétek miatt. A másodikban visszajött, amit lefogytam, és a harmadik trimeszterben jöttek csak plusz kilók.
2022. aug. 28. 12:18
 12/20 anonim ***** válasza:
76%
20 hetes vagyok és eddig ami történt, hogy egy kilót fogytam. Kétszer hánytam csak, de étvágyam nem sok van.
2022. aug. 28. 12:42
 13/20 A kérdező kommentje:
Nekem étvágyam is van, csak figyelek, mit eszek és igyekszem mozogni is. Barátnőm ilyenkor már 2 kg-nál járt, ő riogat, hogy éheztetem a gyerekem. Szerintem az nem éheztetés, ha nem eszek pizzát, sütit és nem iszok üdítőket.
2022. aug. 28. 13:32
 14/20 anonim ***** válasza:
76%

Persze, nem éheztetés, de az önfényezést, meg a pizzát-sütiket kívánó kismamákat sem kell lehúzni.

12-es vagyok, én sok sütit eszek, mert azt kívánom. Az édes csúszik. Nem hízok, valamit meg ennem kell. Vitaminokat tablettával pótolom.

2022. aug. 28. 13:43
 15/20 anonim ***** válasza:
84%
Mégis mitől híznál ilyenkor? 😄 A 20. hétig semmit nem híztam pedig egyszer sem hánytam.
2022. aug. 28. 14:54
 16/20 anonim ***** válasza:
85%
#13 Hülyeség, amit a barátnőd mond az éheztetésről, de te meg túl korán okoskodsz az étkezéssel meg a pizzával kapcsolatban, mert messze még a vége. Nem kell már 8 hetesen ítélkezni, nehogy pofára ess később.
2022. aug. 28. 14:57
 17/20 A kérdező kommentje:
Eddig sem ettem ilyeneket soha, próbálok figyelni, hogy egészséges dolgokat vigyek be. Ettől függetlenül még zárhatom a terhességet 30 kg-mal, ezzel tisztában vagyok.
2022. aug. 28. 16:55
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

12&14 vagyok.

Én sem ettem soha ilyesmiket, mindig figyeltem magamra, de most ez esik jól. Az általam eddig közkedvelt haltól, csirkétől és salátáktól kifordul a gyomrom. Szóval, ez nagyon nem akarat kérdése.

2022. aug. 28. 17:07
 19/20 anonim ***** válasza:

60 kilóról indultam, 8 hetesen a sok hányás miatt 55 voltam. Most vagyok 20 hetes, eddig 55-56 között ingáztam, vagyis egy dekát sem híztam rá a kezdeti fogyásra. Most már általában felülről súrolom az 56-ot, talán lassan lesz egy stabil 57.

A védőnő azt mondta ne aggódjak ezen, és a magzat minden mérete is jó. Nyugi, minden terhesség más, nem kell mindenkinek sokat híznia, de van aki meg felszed egy csomót, aztán szülés után simán leolvadnak róla a kilók. Nem kéne magukat ennyit stresszelni a kismamáknak ezen a hízás témán.

2022. aug. 28. 22:06
 20/20 anonim ***** válasza:

22-ik hétig egy dekát sem híztam. A baba elvezsi ami kell, ha a vitaminokat pótlod, baj nem lehet :)

Most 26 hetes vagyok, olyan 2-3 kilót hízhattam talán.

2022. aug. 29. 14:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!