Mik a tapasztalataitok a NEM bolygositható kerekű babakocsikról?
Például ránézésre ez sem rossz.
Nekünk Raf Pol King volt, kétezik belőle Twist verzió is. Tök ugyanolyan, mint a Kunert, lengyel kocsik. A Kingnek nem voltak bolygósíthatóak a kerekei, nagyon sokat szenvedtem vele.
Raf Pol Twist (bolygós): [link]
Raf Pol King (nem bolygós, nekünk ilyen volt):
Ui.: mindenképp' próbáld ki, mielőtt megveszed!
Ez nagyban fugg szerintem attol, hogy ki hol hasznalja!
Full belvarosi reszen eltunk, amikor az elso fiam szuletett, mindenhol aszfalt, meghozza olyan, mint a tukor (ez kulfoldon volt), vagy terko, docogos uton csak a parkban jartunk.
Elso korben nem bolygosithato kereku kocsit vettem, utaltam, nagyon sokat szerencsetlenkedtunk vele, foleg, amikor vasarolni kellett menni es percenkent az egyebkentsem tagas, emberekkel teli uzletben kellett emelgetni a kocsit. Parkban jo volt, egyebkent nem.
Hamar csereltem bolygosithatora, azzal mar ugy siklottunk, mint kes a vajban. Mindenhol, utcan, forgalmas buszmegallokban, uzletben, tenyleg mindenhol jobb volt vele kozlekedni, kiveve a foldutakon, vagy a fuves reszeken a parkban. Ott fixaltam es kesz.
Ma mar kertvarosi reszen elunk, de ugyanigy csinalom, docogosebb uton, katyusabb jardakon fixalom, boltba erkezve bolygositom.
Szerintem a bolygok kerek attol is fugg, hogy milyen minosegu. En harom bolygosithato kereku kocsit hasznaltam, egyik sem nyiklett-nyaklott sik feluleten.
Kíynsdzencedés - szerintem... Emelgetni kell, erőteéljesen tolni az egyik irányba ha csak kis irányváltoztatástt szeretnél....
Nekem 2 babakocsim van, mindkettő bolygós, illetve fixálható. Ha úgy érzem, egyenetlen a terep és nem jó a bolygó kerék, fixálom. De megőrülök, mikor véletlen úgy marad és nem lehet normálisan tolni, irányítani. Rengeteg kocsi van - szerintem válassz olyat, amit így is úgy is lehet használni - aztán majd eldöntöd, melyik módban jön be jobban, esetleg Te is csak időszakosan fixálod. De így legalább az esélyed megvan rá, hogy néha kényelmesen is told a kocsidat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!