Mik a tapasztalataitok a NEM bolygositható kerekű babakocsikról?
Elég nehézkes, mert folyton emelgetned kell, hogy fordulj vele.
Nekem két gyerekem van a bolygóskerekű kocsit használtunk, azzal tényleg rugalmasan és könnyedén lehet menni.
Ellenvélemény:)
Nem szeretem a bolygókereket, nekem megy mindenfelé, csak egyenesen nem...
Ha könnyű a babakocsi, simán lehet vele fordulni, bár lehet, h a bolygókerékkel is megszoktam volna, de én mindig lefékeztem a forgást.
Nekem van mindkettő, bolygós is és sima nagykerekű kocsi is.
A nagykerekű (nem bolygós) kocsit sokkal sokkal jobban szeretem, mint a bolygósat. Nekem a bolygók ide-oda nyeklenek-nyaklanak, nem szeretem.
Én 4 éve használok bolygókerekes kocsikat, (többfélét is) és minden gond nélkül tudom tolni. Soha nem értettem ezeket az indokokat, hogy nem lehet irányítani, én soha nem tapasztaltam ezt (pedig terepen szoktam tolni én is, nem tükörsima aszfalton) De ízlések és pofonok...
Szerintem menj el egy nagyobb bababoltba,(erre ideális a Brendon) és ott tologass egy ideig többféle kocsit is. Rá fogsz jönni, hogy neked melyik fekszik jobban. (Mindenképp érdemes megnézni élőben is a kinézett típust, mert a képek nagyon csalókák lehetnek. Mindenkinek más típus áll kézre, az sem mindegy, kicsi vagy nagy az ember lánya (a mi első babakocsinkat, egy sokak által imádott Peg Perego Pliko) a férjem alig bírta hosszabb távon tolni, mert kb. combközépig ért a karja, és folyton rugdosta a kerekeit)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!