1:149 lett a Genetikai teszt eredménye. Más is volt hasonló helyzetben?
Sziasztok. Segítenének kérlek mert most össze vagyok törve rendesen.
A tegnap voltam a genetikai Ultrahangon ahol is mindent rendben találtak,nyaki redő 2.4mm amire azt mondták hogy jó.
Na most kaptam a telefont hogy menjek be a kórházba mert lejott a vérteszt eredménye ami hight risk Down Syndromára 1:149 lett.
Hát ott él is bőgtem magam helyben úgy megrémültem. Az oros nyugtatott és egy bizonyos Nipt tesztet csináljak azaz vért vettek amiből is 99% megmondjak hogy baj van e vagy nem. Ami fura az az hogy az ultrahang jó lett az orvos szerint a vér eredmény is jó és lehet hogy csupán a korom miatt jött ki ez a 1:149. Amugy 35 éves vagyok és első baba.
Na azóta miota haza jöttem csak a sírás kornyékez. Csattolnam a vérkép eredményét ha esetleg valaki ért hozzá kérem vessen rá egy pillantást és mondja el a véleményét. Köszönöm szépen mindenkinek 🙏 Amugy Angliaban élek. A Nipt tesztet a tegnap el is küldtek a laborba de 10 nap amíg lejön. Kb a férjem tartja bennem az életet.
#13 A kérdezőnek semmit. Az okoskodó érzi magát tőle jobban 😄.
Kérdező, ne keseredj el. Nem egy eset volt, amikor ilyen eredménnyel végül minden rendben volt. Sőt, az a gyakoribb. A Nipt tisztázni fogja. És ne hallgass arra, aki azt írja, hogy már elsőre arra kellett volna menni. Külföldön is első körben a kombináltat ajánlja az orvos, majd ha magas kockázat jön ki küld tovább Nipt-re. Ahol én voltam ott már közepestől küldtek tovább, így volt összeállítva a csomag. A kor biztos hozzátesz, de jobb megnézni még egyszer ebben az esetben. Kitartás és minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!