Kérdésem annyi lenne hogy jövőhéten toltöm a 38hetet és első Nst csütörtöki napom fordulok és ugye jövőhétcsütörtök elseje és a kislanyommal akkor kezdjük az oviba szoktatást hogy esetleg tudja hogy ha egy nappal hamarabb megyek azert szolnak?
én vasárnap töltöttem mindig a heteket de csüt. vagy pénteken jártam. nem hívtak se hétfőre de vasárnap se nyitottak ki miattam.
#1 vagyok
Szerintem nem az a baja, hogy ékezet nélkül írsz, hanem hogy egyáltalán nem használsz írásjeleket.
Kérdésedre válaszolva: felhívod őket, elmondod, hogy mi a helyzet, és ennek megfelelően legyenek kedvesek időpontot adni. Mivel gondolom időpontra mész úgyis. Legalábbis nálunk. Az asszisztens megkérdezte, hogy mikor töltöm a hetet, aztán adott egy időpontot, amikorra sikerült azon a héten.
Én felhivnàm a terhesgondozást és ott probálnék megoldást találni.
Azért is mert pl a dokimnál idopont volt, egyszerre 1 kikmama ment nst-re az egy darab gépre míg a kórházban ahol szültem 6 gép volt és futószalagon mentek a kismamák de a nap ott is fix volt.
Anélkül nem mennék másik napon hogy nem beszéltem velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!