Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kérdésem annyi lenne hogy...

Kérdésem annyi lenne hogy jövőhéten toltöm a 38hetet és első Nst csütörtöki napom fordulok és ugye jövőhétcsütörtök elseje és a kislanyommal akkor kezdjük az oviba szoktatást hogy esetleg tudja hogy ha egy nappal hamarabb megyek azert szolnak?

Figyelt kérdés
2022. aug. 22. 19:47
 1/10 anonim ***** válasza:
44%
kutyát nem érdekli
2022. aug. 22. 19:49
 2/10 A kérdező kommentje:
1/1 mert ugyan igy jartam 32 hetes ultrahangnal is hogy 31het 6 napos voltam es haza kuldtek hogy meg nem toltottem be a 32 hetet azert gondoltam hogy meg kerdezem hogy esetleg azert szolnake volte mar valaki igy
2022. aug. 22. 19:59
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

én vasárnap töltöttem mindig a heteket de csüt. vagy pénteken jártam. nem hívtak se hétfőre de vasárnap se nyitottak ki miattam.

#1 vagyok

2022. aug. 22. 20:02
 4/10 anonim ***** válasza:
30%
Te meg iratkozz be általános iskolába, amíg a gyerek oviban van, legalább megtanulsz helyesen írni.
2022. aug. 22. 20:10
 5/10 A kérdező kommentje:
#1 Nagyon szepen koszonom 😊
2022. aug. 22. 20:11
 6/10 A kérdező kommentje:
4/5 nem azert irtam ide hogy kritizalast kapjak hanem segitseget ha nem tetszik a kerdesem akkor lapozz tovabb legyszives vagy ha nem tudsz rendes valaszt irni mert kepzeld van 2 szakmam ha neked annyira zavaro hogy ékezet nelkul irok akkor ne olvasd a kerdesem es ne is valaszolsz koszonom szia
2022. aug. 22. 20:14
 7/10 anonim ***** válasza:
94%
Ha időpontra mész, akkor nyilván elküldenek a francba, ha nem a megadott időpontban vagy ott, hanem random besétálsz, mikor eszedbe jut. Márpedig gondolom időpontra mész, mert szerintem mindenhol időpontra dolgoznak...
2022. aug. 22. 20:17
 8/10 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem nem az a baja, hogy ékezet nélkül írsz, hanem hogy egyáltalán nem használsz írásjeleket.

Kérdésedre válaszolva: felhívod őket, elmondod, hogy mi a helyzet, és ennek megfelelően legyenek kedvesek időpontot adni. Mivel gondolom időpontra mész úgyis. Legalábbis nálunk. Az asszisztens megkérdezte, hogy mikor töltöm a hetet, aztán adott egy időpontot, amikorra sikerült azon a héten.

2022. aug. 22. 20:20
 9/10 anonim ***** válasza:
Nálunk az nst is időponthoz kötött. Zala
2022. aug. 22. 20:42
 10/10 anonim ***** válasza:
78%

Én felhivnàm a terhesgondozást és ott probálnék megoldást találni.

Azért is mert pl a dokimnál idopont volt, egyszerre 1 kikmama ment nst-re az egy darab gépre míg a kórházban ahol szültem 6 gép volt és futószalagon mentek a kismamák de a nap ott is fix volt.

Anélkül nem mennék másik napon hogy nem beszéltem velük.

2022. aug. 22. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!