Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nifty tesztre milyen gyorsan...

Nifty tesztre milyen gyorsan adnak időpontot?

Figyelt kérdés
2022. aug. 22. 17:51
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
.......... Hol?
2022. aug. 22. 18:01
 2/8 anonim ***** válasza:
71%
Istenhegyin kb akkor mentem amikor akartam:) czeizelben voltam uh-n, 1oraval előbb odaértem mint wz időpont volt, gond nélkül levették a vért így is
2022. aug. 22. 19:54
 3/8 anonim ***** válasza:

Én Szombathelyen voltam a saját dokimnál a vérvételen,ott megvolt,hogy melyik napon jönnek vért venni és mikor szállítják el Pestre (nálunk heti 1 nap volt,ha jól emlékszem).A Nifty honlapján fent is van egy táblázat,hogy melyik városban mikor van szállítás,nálunk aznap reggel volt a vérvétel is.Utána már csak az eredményre kell várni,ami vidéken olyan 10 munkanap.

Szóval hogy mire kapsz időpontot,az függ szerintem attól,hogy hol laksz és hogy mikor tudják levenni és elszállítani a vért.

2022. aug. 23. 23:25
 4/8 A kérdező kommentje:
Ha vidéki vagyok, attól tudok időpontot kérni pl az istenhegyire? Ott most mennyi az àra?
2022. aug. 24. 20:07
 5/8 anonim ***** válasza:

[link]

215ezer

mivel nem állami kórház, még csak nem is kórház, az megy aki akar :) szóval igen, mehetsz. bármilyen vizsgálatra, csak fizetni kell érte.

2022. aug. 24. 21:18
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2022. aug. 24. 22:12
 7/8 A kérdező kommentje:
Még egy kérdésem lenne! A nifty teszt az kiváltja a kötelező genetikai uht ami a 12.héten van, vagy attól függetlenül hogy èn ezt magànúton megcsináltatom mèg az is kötelező?
2022. aug. 24. 22:13
 8/8 anonim ***** válasza:
kötelező az uh. ez csak egy vérvétel. de magánban is csináltathatod az uht, az nem lényeg
2022. aug. 24. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!