Melyiket választanád nifty, prena vagy trisomy? Miért?
Figyelt kérdés
Nézegettem ezeket a teszteket, a trisomy elég szimpatikus az ára miatt, ugye ott is van nagyobb csomag ami a nemi kromoszómákat is nézi, bár azt nem értem miért jó, mert az nem olyan durva dolog ami miatt bárki elvetetné a babáját. A nifty meg a prena jóval több dolgot néz, viszont én még nem hallottam olyanról, hogy valakinek a három (down, Edward, patau) leggyakoribb gén hibán kívül más betegséget mutattak volna ki a magzatnál. Te igen? Véleményekre és tapasztalatokra lennék kíváncsi.2022. ápr. 30. 07:24
1/11 anonim válasza:
Engem is érdekel, én a nifty felé hajlok pont azért mert sok rendellenességet néz.
2/11 anonim válasza:
Én a Prenát választottam, ott is van olyan csomag, ahol mindent néznek. Az ára is szép, de én a stabilabb háttérrel rendelkező szolgáltatót preferáltam.
3/11 anonim válasza:
Mi a prenat választottuk, de csak azért, mert a czeizelbe jártunk a nagy ultrahangokra és ott ezt csinálják.
Szerintem mindegyik jó, ugyanazt az elvet követik és mindegyikből van több csomag.
Egyébként biztos volt olyan, hogy más eltéréseket is kimutattak, de arányaiban sokkal kevesebb, mert eleve ritka betegségek, míg a down, Edwards, patau a 3 leggyakoribb eltérés.
5/11 anonim válasza:
Ebbol a harombol a prenat valasztanam. Elso gyereknel mi panaromat csinaltattunk most meg veracity premiumot
6/11 anonim válasza:
Nekünk a Niftyt ajánlotta az orvosunk, így azt csináltattuk meg.
Ebben van biztosítás is. Szóval ha a negatív teszt ellenére mégis kiderül valami, akkor fizetnek.
7/11 anonim válasza:
Nifty szintén biztosítás miatt, plusz sokkal több dolgot néznek persze ezért drágább.
8/11 anonim válasza:
Nifty, ez volt elerheto ahol elek.
9/11 anonim válasza:
Prenát választottam, a tudományos háttere miatt.
10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm hasznosak voltak a válaszok.
2022. ápr. 30. 16:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!