Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ebben az esetben ki az esélyes...

Ebben az esetben ki az esélyesebb apának?

Figyelt kérdés

Sziasztok !

Kicsit kínos lesz a kérdésem.. egymás után 2 különböző pasival voltam együtt. És ha terhes leszek, nem fogom tudni kié a baba.

Többségében 25 napos a ciklusaim vannak( 1-2 hónap volt talán, ha 26-27 napra jött meg ) és elvileg az ovuláciom 08.16-17re esett./ kedd szerda/ (Lh teszt szerint, mind a 2 nap pozitív volt. Ugyan olyan erősségű.) Ezen a két nap - mondjuk A jelölttel - voltam együtt. Majd, úgy hozta az élet, hogy 08.19-én /pénteken/ B jelölttel. Egyik esetben sem védekeztünk.

Esetleg azt vissza lehet, akár orvosilag következtetni, mikor történt meg a megtermékenyítés? Kinek van nagyobb valószínűsége betalálni?

( Nem kérek kioktató megjegyzéseket )

Köszönöm a válaszokat

2022. aug. 21. 23:44
A kérdező szavazást indított:
A versenyző
B versenyző
14 szavazat
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
86%
Inkább a B, mert a pozitív ovuteszt után kb 24-38 órával szabadul ki a petesejt.De amúgy bármelyik lehet a szerencsés.Ha úgy alakulna, hogy terhes vagy akkor a DNS teszt mondaná meg egyedül a tutit.
2022. aug. 21. 23:52
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Ezt csak dns teszttel tudnád kideríteni
2022. aug. 22. 01:35
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
DNS teszt.
2022. aug. 22. 01:41
 4/16 anonim ***** válasza:
93%

Ebből nem lehet megmondani, mert a spermium több napig életképes lehet. De van már magzati korban végezhető DNS-teszt is.

Amúgy itt bátran fel lehet tenni bármilyen kérdést, közvetlen feletted a "hernyó vagy spuri károsabb a magzatra" szerepel, emellett a tiéd már fel se tűnik.

2022. aug. 22. 03:16
 5/16 anonim ***** válasza:
90%

Engem az érdekelne, hogy minek az LH teszt a történetben?

Ha gyereket tervezek ilyen tudatosan tuti nem dugnék félre, ha meg megtenném mégis, akkor óvszerrel, úgyhogy a szerető kizárható lenne.

2022. aug. 22. 03:54
 6/16 anonim ***** válasza:
71%
Persze,hogy meg lehet tudni ki az apa!Megszületik szerencsétlen zabi gyerek és csináltattok apasági tesztet.Remélem nem vagy terhes és csak egy troll vagy!
2022. aug. 22. 06:25
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet tudni, a sperma eléldegél bent 3-4 napot is, nem tudhatod, hogy az egyik nem e steril, bármelyik lehet.
2022. aug. 22. 06:50
 8/16 anonim ***** válasza:
83%

Úristen komoly vagy

Most te babát akarsz (gondolom igen ha már Lh tesztelsz)

De legalább egy apa jelölt lenne 😂😂

2022. aug. 22. 07:21
 9/16 anonim ***** válasza:
36%
Szerintem A versenyző. A petesejt ovu után 24 órán belül elpusztul. Ha neked 17-én volt ovud, az a petesejt már nem élt 19-én, de akkor is necces, ha 18-án repedt meg. Ellenben a spermiumok elvannak bent 3-4 napot simán a petesejtre várva.
2022. aug. 22. 07:46
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Így nem fogja tudni orvos sem megmondani, túl kevés az idő a két aktus között és mindkettő ovu alatt történt. Ebben az esetben csak a dns teszt tud biztosat.
2022. aug. 22. 11:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!