Ebben az esetben ki az esélyesebb apának?
Sziasztok !
Kicsit kínos lesz a kérdésem.. egymás után 2 különböző pasival voltam együtt. És ha terhes leszek, nem fogom tudni kié a baba.
Többségében 25 napos a ciklusaim vannak( 1-2 hónap volt talán, ha 26-27 napra jött meg ) és elvileg az ovuláciom 08.16-17re esett./ kedd szerda/ (Lh teszt szerint, mind a 2 nap pozitív volt. Ugyan olyan erősségű.) Ezen a két nap - mondjuk A jelölttel - voltam együtt. Majd, úgy hozta az élet, hogy 08.19-én /pénteken/ B jelölttel. Egyik esetben sem védekeztünk.
Esetleg azt vissza lehet, akár orvosilag következtetni, mikor történt meg a megtermékenyítés? Kinek van nagyobb valószínűsége betalálni?
( Nem kérek kioktató megjegyzéseket )
Köszönöm a válaszokat
Ebből nem lehet megmondani, mert a spermium több napig életképes lehet. De van már magzati korban végezhető DNS-teszt is.
Amúgy itt bátran fel lehet tenni bármilyen kérdést, közvetlen feletted a "hernyó vagy spuri károsabb a magzatra" szerepel, emellett a tiéd már fel se tűnik.
Engem az érdekelne, hogy minek az LH teszt a történetben?
Ha gyereket tervezek ilyen tudatosan tuti nem dugnék félre, ha meg megtenném mégis, akkor óvszerrel, úgyhogy a szerető kizárható lenne.
Úristen komoly vagy
Most te babát akarsz (gondolom igen ha már Lh tesztelsz)
De legalább egy apa jelölt lenne 😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!