Kislány vagy kisfiú baba esélyesebb?
3 hete pozit teszteltem ès kìváncsi lennèk hogy melyik nem a valòszìnűbb ha ovu elôtt 2 nappal ovu elôtt 1 nappal ès ovukor is együtt voltunk.
Termèszetesen mindegy melyik nemü lesz csak kìváncsi vagyok tènyleg bejön e az ilyesmi. (Ja ès előtte a 2 naponta szex nem hozott sikert 6 hónapig.)
Aki volt ìgy megìrná legyenszives?
Köszönöm szépen.
Hajszálnyival a fiú gyakori (napi) együttl3tnél. Nekünk most ugyanigy úgy n3z ki kisfiunk lesz.
DE a már van egy kisfiunk aki meg ovu előtt 3 nappal fogant. Úgyhogy mérget ne vegyél rá, az 50-50% minimálisan tud csak igy eltolódni. De fiú elvileg esélyesEBB. Icipicit :)
Sziasztok!
Köszönöm szépen a válaszokat!
Kedves utolsó válaszoló, ti is így voltatok akkor együtt mindennap ahogy most mi?
Tudjátok már biztosra a baba nemét?
Egyébként gratulálok és jó egészséget kívánok nektek!
Igen, ugyanigy mert nem akartuk lekésni az ovulációt.
A 12 hetes uh-n csak tipp volt még, de ahol voltam el szokták találni tippre is, de mi is láttunk valamit ami inkább kukac volt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!