Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 4+4 hetesen barnás vérzés?

4+4 hetesen barnás vérzés?

Figyelt kérdés
Holnap megyek dokihoz, de annyira bepanikoltam :( Ez valamennyire termeszetes? Vagy mindenkepp rosszat jelent? Koszonom ha válaszolsz!

#terhesség #Barnasverzes
2022. aug. 21. 19:56
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%

Az elejen nekem is volt ès a derekam is le akart szakadni! Nem minden esetben jelent rosszat nem kell riogatni feleslegesen!

A teszt előtt én is barnáztam napokig nekem pont ez volt gyanús mert nem szoktam.

Méhszájsebem is volt akkor éppen, amitől a színes rózsaszínes valadekozás es bővebb folyás volt. Szedtem progeszteront de nem volt rá befolyással, 6 hetesen mintha elvágták volna, elmúlt és azota sem jött elő, most már lassan 30 hetesek vagyunk

2022. aug. 21. 21:30
 12/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Egy nagyon picit megnyugodtam, de ezen csak ezekszerint az idő “segít” hogy meg tudjam mi lehet/lesz. Azért holnap mindenképp elmegyek.
2022. aug. 21. 21:35
 13/27 anonim ***** válasza:
73%
En az 5. héttől barnaztam napi szinten kb a 8-9 hétig. Kaptam progit, a magzatom 14 hetes egészséges:)
2022. aug. 21. 21:51
 14/27 anonim ***** válasza:
73%

Engem 7 hetesen öntött el a vér (nem pár csepp), biztos voltam benne, hogy vetélés. De csak hematóma volt.

Görcsöltél/görcsölsz? Nálam az volt a fura, persze a vizsgálatig egyáltalán nem tudott megnyugtatni, hogy nem volt semmi görcsöm.

2022. aug. 21. 21:55
 15/27 anonim ***** válasza:

Ugyan így vagyok ènis. Annyi különbséggel, hogy nekem inkább délután jön ici pici néha , azis annyira halvàny hogy azon gondolkodom, hogy most roszaszin vagy nem ( előző terhességem vetéléssel végződőtt 6 hetesen) legtöbb amit tehetsz az, hogy megnyugszol, tudom nagyon nehéz , ma mindenképp menj el orvoshoz (majd

írj mit mondott ) ! Minden jót szurkolok !

2022. aug. 22. 07:34
 16/27 anonim ***** válasza:
68%
Kedves Kérdező! Hogy vagytok mit mondott az orvos? Szorítok értetek!
2022. aug. 22. 11:29
 17/27 A kérdező kommentje:
Ahova mentem végül kiderült hogy a nőgyógyászat csak szerdán rendel ezen a héten.. Szóval annyira okosabb nem lettem, volt ott egy volt szülésznő-nőgyógyász, nem vizsgált meg csak más területen rendelt és épp ott volt, mondta hogy mondjam el és próbál segíteni. Elmondtam neki, azt mondta hogy nyilvan nem lát belem de ez a legtöbb kismamanal elfordul és valoszinu szerdán se fognak tudni semmit mondani mert meg aligha lehet majd látni valamit. Úgyhogy annyit javasolt h ne idegeskedjek, szerdán azért menjen el vizsgalatra, illetve ha erős szűrő fájdalmat erzek akkor menjen ügyeletre. Egyelőre a barnazas elmúlt, szóval nagyon remélem nem lesz baj. Köszönöm a válaszokat is!
2022. aug. 22. 12:12
 18/27 A kérdező kommentje:
Bocsi a helyesírási hibákért, csak gyorsan írtam.
2022. aug. 22. 12:13
 19/27 A kérdező kommentje:
Ma voltam dokinál, elvileg már 6 hetes vagyok és látta a kis picikét is, bár még csak alig de ott van :) Úgyhogy remélem innentől nem lesz gond. Köszönöm mégegyszer aki megnyugtatott a válaszával!
2022. aug. 24. 16:52
 20/27 anonim ***** válasza:
100%

16. Vagyok

Gratulálok! Vigyázzatok magatokra, jó egészséget kívánok! 😻

2022. aug. 24. 16:55
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!