Aki terhes táppénzen van otthon, hogyan tölti (ki) napjait?
Hasznos lenne, ha nem agyalnék annyit 35 évesen, hogy rendben van-e a baba. Épp 16. hetet kezdem. Veszélyeztetett terhesként itthon vagyok. Ellátom a háztartást, néha jó csak úgy semmit tenni hosszú idő után. Megyek a gyermekemért a suliba. De még ennyit sem szabadna gondolkodnom, izgulnom a terhesség miatt.
Gondoltam elkezdek nyelvet tanulni, de nincs lelkierőm...
Szia!
Én már három hete itthon vagyok, ebből az első hét szabi volt, készültünk az esküvőnkre, így az elszaladt. A következő héten teljesen beteg voltam, nyomtam az ágyat.
Én a kötésen, varráson gondolkodom, hogy meg kellene tanulni, akkor a babának is készíthetnék dolgokat. :)
A napjaim eddig gyorsan teltek, mivel éjszaka háromkor felkelek, aztán csak fenn vagyok, amikor elmegy a párom, visszaalszom, 9 körül ébredek, a délelőtt nagy részét ellógom, netezek, sorozatot nézek, 11-12 felé szoktam nekiállni a háztartásnak, főzésnek.
Mondjuk tegnap annyira fájt a fejem, hogy szinte egész nap feküdtem, még felmosni sem volt erőm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!