Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 1 hete volt abortuszom szivleá...

1 hete volt abortuszom szivleállés miatt. Kaptam ANTI D injekciot. Ezt pontosan mért kaptam? Én B neg. vagyok a párom O poz.

Figyelt kérdés
2008. jan. 2. 19:11
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Szia...azert kaptad mert az abortusz miatt a vered kavarodott a baba verevel...es rh osszeferhetetlenseg allt volna be ha a parod rh-at orokolte.

Emiatt a veredben ellenanyagok lettek volna es a masodik babanak kissebbek lettek volna az eselyei a megmaradarsra az osszeferhetetlenseg miatt...roviden...a te tested idegenkent kezelne a masodik babat mivel mas az rh ja....emiatt kilokte volna a szervezetedbol es veteles lett volna a vege( nem mindig de nagyon nagyon nagy az eselye).

Az anti-d inj-val a veredben levo ellentestek semlegesitodnek es a masodik babanal nem lessz gond az rh miatt.

Sajnalom amiveled tortent...amugy szerintem nyugodtan kerdezd meg maskor a dokit mert kutya kotelesseguk elmagyarazni mit miert csinalnak.

Kitartast .

2008. jan. 2. 19:18
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Azért mert te neg. vagy ő pedig poz. és lehet h a baba is pozitiv vércsoportú volt ami ellen a te szervezeted ellen anyagot termelt.
2008. jan. 2. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!