37+5 hetes vagyok, a méhszájam 2111. Kihúzhatom ezzel még karácsonyig?
Figyelt kérdés
Jóslófájásaim egyátalán nincsenek.
Nagyon jó lenne a szentestét még egyben tölteni, de a dokim szerint most már bármikor megérkezhet a kisfiam :)
Persze ennek nagyon örülök, de azért egy picit váratlanul ért a hír, valahogy nem számítottam rá, hogy előbb ennyivel előbb is jöhet a kiírt időpontnál...
2008. dec. 21. 19:33
1/2 anonim 

válasza:

Nekem 35+3 óta ilyen a méhszájam,és még mindig egyben,ma töltöttem a 37.hetet.Engem is megijesztett akkor a dokim,hogy még az idén szülünk,de most már úgy érzem,hogy kihúzom januárig.
Könnyű szülést kívánok!
2/2 anonim 

válasza:

hát ezt talán csak a kisfiad tudná megmondani:-) lehet hogy már szeretné kívülről is megcsodálni az anyukáját. Akárhogy is: boldog karácsonyt!:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!