Ha ma elment a nyákdugóm, és még másfél hetem van a kiírtig, akkor addig még simán kihúzhatom?
Szia, én 22-re vagyok kiírva :)
Első babámnál a nyákdugó távozás után rögtön jöttek a fájásaim, és mentünk szülni, akkor voltam 39+3 hetes.
Szerintem neked is 1-2 napon belül megszületik a babád.
És remélem az enyém is :)
Én 24.-re vagyok kiírva :-)
De jó is lenne, ha egy-két napon belül meglenne a baba!
Szia! Sógornőmnek egy szerdán elment a nyákdugója, és pénteken szült, 38+ 6 hetesen. Szerintem nem húzod ki ezt a másfél hetet.
Könnyű szülést.28hkm.
Az első babámmal hétfőn ment el és csütörtökön szültem, a másodikkal viszont 34. héten elment, aztán újratermelődött, aztán szülés előtt 10 nappal első részlet távozott és aztán még több részlet...
Ebből még bármi lehet.
Azért szurkolok, én mindkétszer 38-on már babáztam. :o)
Szia!
Én 27-re vagyok kiírva, a nyákdugóm több mint egy hete (múlt hétfőn) elment, és még mindig bent van a csajszi. Úgy néz ki, én vagyok az ellenpélda...
Könnyű szülést!
szia, én 23.ára vagyok kiírva, és nem most az elmúlt szombaton, hanem az előtte valón kezdett elmenni a nyákdugó, egy hétig tartott kb, azóta is ilyen tojásfehérje szerű folyásom van, de a kis srác még nem nagyon akar kibújni...legalábbis úgy tűnik...de elég sokszor van jóslóm, meg már fáj a medencém is.Meglátjuk mi lesz:)
Könnyű szülést:)
A nyákdugó távozása után már csak napok kérdése :)
A legjobbakat!!!
Tavaly ilyen tájt szültem, majdnem 2 héttel a kiírt időpont előtt. Délután kezdődtek a fájások, este a kórházban minden elfolyt, hajnalban lett meg a baba. Nekem minden nagyon gyorsan, váratlanul történt.
Szerintem Te se húzod a kiírtig:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!