Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha ma elment a nyákdugóm, és...

Ha ma elment a nyákdugóm, és még másfél hetem van a kiírtig, akkor addig még simán kihúzhatom?

Figyelt kérdés
2010. okt. 13. 13:10
 1/10 anonim ***** válasza:

Szia, én 22-re vagyok kiírva :)

Első babámnál a nyákdugó távozás után rögtön jöttek a fájásaim, és mentünk szülni, akkor voltam 39+3 hetes.

Szerintem neked is 1-2 napon belül megszületik a babád.

És remélem az enyém is :)

2010. okt. 13. 13:12
 2/10 A kérdező kommentje:

Én 24.-re vagyok kiírva :-)

De jó is lenne, ha egy-két napon belül meglenne a baba!

2010. okt. 13. 13:15
 3/10 anonim ***** válasza:

Szia! Sógornőmnek egy szerdán elment a nyákdugója, és pénteken szült, 38+ 6 hetesen. Szerintem nem húzod ki ezt a másfél hetet.

Könnyű szülést.28hkm.

2010. okt. 13. 13:16
 4/10 anonim ***** válasza:

Az első babámmal hétfőn ment el és csütörtökön szültem, a másodikkal viszont 34. héten elment, aztán újratermelődött, aztán szülés előtt 10 nappal első részlet távozott és aztán még több részlet...

Ebből még bármi lehet.

Azért szurkolok, én mindkétszer 38-on már babáztam. :o)

2010. okt. 13. 13:20
 5/10 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem mindkét gyerkőcömmel aznap mikor szültem ment el a nyákdugóm. Nem hiszem, hogy addig kihúzzátok, 1-2napon belül szülni fogsz, persze mint felettem is írták, vannak kivételek. :) Könnyű szülést kívánok!
2010. okt. 13. 13:43
 6/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Én 27-re vagyok kiírva, a nyákdugóm több mint egy hete (múlt hétfőn) elment, és még mindig bent van a csajszi. Úgy néz ki, én vagyok az ellenpélda...

Könnyű szülést!

2010. okt. 13. 13:44
 7/10 anonim ***** válasza:

szia, én 23.ára vagyok kiírva, és nem most az elmúlt szombaton, hanem az előtte valón kezdett elmenni a nyákdugó, egy hétig tartott kb, azóta is ilyen tojásfehérje szerű folyásom van, de a kis srác még nem nagyon akar kibújni...legalábbis úgy tűnik...de elég sokszor van jóslóm, meg már fáj a medencém is.Meglátjuk mi lesz:)

Könnyű szülést:)

2010. okt. 13. 14:00
 8/10 anonim ***** válasza:

A nyákdugó távozása után már csak napok kérdése :)

A legjobbakat!!!

2010. okt. 13. 14:18
 9/10 anonim ***** válasza:

Tavaly ilyen tájt szültem, majdnem 2 héttel a kiírt időpont előtt. Délután kezdődtek a fájások, este a kórházban minden elfolyt, hajnalban lett meg a baba. Nekem minden nagyon gyorsan, váratlanul történt.

Szerintem Te se húzod a kiírtig:-)

2010. okt. 13. 15:54
 10/10 anonim ***** válasza:
Én november 22 vagyok kiirva a harmadik babámat várom! Én is kiváncsi leszek rá nekem mikor fog elmeni?!Már csak azért mert az első kettőnél nem történt ilyen!Furcsáltam is amikor mások mondják és én meg em tudok hozzászolni!Más is volt már igy?
2010. okt. 13. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!