Kihúzhatom legalább 37 hétig?
Nekem a masodik terhesseg alatt volt ilyen ertekem a 26. het kornyeken.
Nem volt gond, a doki se panikoltatott be, eleve mondta, hogy a tobbedik terhessegnel gyakori a mehnyak rovidulese es valamennyi ido elotti mehszaj nyilas.
A 40. heten szultem, ez az ertek maradt a 39. hetig, pedig tenyleg nem tudtam pihenni, 38 hetesen koltozkodtunk, utana rendeztem babaszobat, stb.
Kerek 39 hetes voltam, amikor egy egesz napig kemenyedett ossze-vissza a hasam, fajasok nem voltak, viszont 1333-as lett a mehszajam, harom nap mulva a doki inditotta meg a szulest, mert mar nem mert hazaengedni vizsgalatrol. De ettol meg kihuzhattam volna akar a kiirasig is.
Amíg ott a 0 a végén addig még minden ok.
Nekem a 29. héten 1110 volt + 5 perces fájásokkal és bent fogtak visszatartáson.
Tüdőérlelőt és visszatartót kaptam. Most a 34. hétnél tartok...nem nyíltam tovább de a keményedések és görcsök megvannak.
Napi 4000 mg Magnesii citrici-t szedek (4x2) de nem sok hatása van.
Fenyegettek koraszüléssel is meg azzal is hogy még akár túl is hordhatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!