Ebből még lehet baba? Lent kifejtem.
Július 29en lett leg először nagyon halvány,épp hogy látni vélni valamit a teszten,pozitív.Ra egy hétre erősebb, de nem az a hú de pozitív.
Ma uhn a doki semmit sem látott,egy hét múlva kontrol. Nalla is csináltam tesztet,egyből pozitív l.

Rendszertelen a mensim,aszerint már 7+5 kellene legyek. De tudtam hogy kisebb mert későn lett pozitív a tesztem. Méhen kívül sem látott semmi arra utaló jelet.
Csak egy 7 mm és ciszta van,azt mondta lehet mögötte van és azért nem látjuk. Szerintem is missed ab lesz :(

Nem 10. Dpon hanem 20 dpon kb,de nem tudom mikor volt pete eresem.
07.26 rá nem vártam kb. És a tesztem csak 07.29en volt nagyon halvány,szem meresztos. Inkább e honap 3an volt egyértelműen pozitív.

07.29 -7 nap az 07.22 azaz a legjobb esetben is 26 nappal ezelött volt ovud. Már petezsák szikhólyag és 1-2mm embriónak kéne lenni!
És ez a legutolsó ovu ami lehetett. Ne reménykedj

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!